Regija

(VIDEO) Pogledajte kompilaciju sjajne akcije s FNC 2 priredbe

Barbir vs. Karačić
 screenshot
Fight Nation Championship objavio je kompilaciju akcije sa svoje druge priredbe, održane u prosincu prošle godine u dvorani zagrebačkog American Top Teama.

Većina domaćih MMA fanova, a posebno ljudi koji su aktivni u svijetu slobodne borbe, složit će se kako je osnivanje FNC promocije vjerojatno najbolja stvar koja se hrvatskom MMA-u mogla dogoditi u 2019. godini. Već prva priredba dala je do znanja kako je riječ o ozbiljnom projektu, druga je to potvrdila, a najave za 2020. godinu samo naglašavaju kako FNC namjerava korak po korak raditi sve veće i bolje stvari.

Trenutno im je glavna ambicija stvaranje poligona za napredak mladih i talentiranih boraca, a prva dva programa u potpunosti su to opravdali. Puna dvorana dokaz je kako hrvatskim ljubiteljima borilačkog sporta tako što nedostaje, a veliki broj zainteresiranih boraca daje do znanja kako prostora za dobre stvari itekako ima.

Dio dobrih stvari nalazi se u akciji s druge priredbe, odnosno u kompilaciji iste. Nju možete pogledati ispod teksta, dok snimke nekih cijelih borbi s prve dvije priredbe možete vidjeti na službenoj Youtube stranici Fight Nation Championshipa.

Iduća FNC priredba održava se 8. veljače i radi se o prvom kolu amaterske FNC lige. FNC 3 bi, prema trenutno dostupnim informacijama, na rasporedu trebao biti u ožujku.

Linker
15. travanj 2024 01:37