K1 i Boks

(VIDEO) Pogledajte pet najboljih Glory nokauta u 2019. godini

Pereira vs. Bayrak
 screenshot
Glory Kickboxing odabrao je pet najboljih nokauta iz 2019. godine, od kojih će jedan na kraju odnijeti nagradu kao apsolutno najbolji. Pomalo nevjerojatno, ali potpuno zasluženo, zvuči podatak kako je čak tri nominacije dobio trenutno najbolji kickboksač svijeta, Alex Pereira.

Poznato je kako rijetko koji sport nudi uzbuđenja poput kickboxinga te kako je to borilački sport koji donosi možda i najatraktivnije nokaute. Tako se poneki pojavio na svakoj Glory priredbi u prošloj godini i nije lako odabrati pet najboljih.

No, i u takvoj konkurenciji, fantastični Alex Pereira našao se u Top 5 sa sva tri svoja nokauta, odnosno sa sva tri nastupa u 2019. Čovjek koji je nokautirao Israela Adesanyu u njegovom posljednjeg kickboxing nastupu imao je godinu u kojoj je postao prvi simultani Glory prvak dvije kategorije, nakon osvajanja privremenog naslova poluteške. Taj naslov ove bi godine mogao pretvoriti i u onaj pravi. Pereira se u kompilaciji našao svojim nokautima protiv Jasona Wilnisa, Donegija Abene i Ertugrula Bayraka.

U konkurenciji su još Ross Levine, koji je uspio postati i debitant s najbrže završenom borbom, kao i John King. Svih pet nokauta možete vidjeti u videu ispod teksta, a uskoro ćete putem Gloryjevih kanala moći i glasati za vašeg favorita.

Linker
27. travanj 2024 15:37