RAZOČARANJE HRVATSKOG BORCA

(VIDEO) Rakas opisao kako je došlo do ozljede zbog koje je otkazao nastup u Areni: 'Baš sam slomljen...'

Aleksandar Rakas otkazao je borbu protiv Poljaka Krystiana Kaszubowskog na zagrebačkom KSW 51 nakon što je ozlijedio nogu šetajući psa.
Aleksandar Rakas
 Screenshot/Youtube

Aleksandar Rakas doživio je neobičnu ozljedu noć uoči nastupa na povijesnoj zagrebačkoj KSW 51 priredbi. Hrvatski borac morao je odustati od borbe s Poljakom Krystianom Kaszubowskim nakon što je ozlijedio nogu šetajući psa.

"To bi sigurno bio moj najvažniji meč u karijeri. Baš sam slomljen, kako fizički tako i emotivno", rekao je razočarani Rakas za Triangle.

"Ne znam što bih rekao. Jučer je vaga prošla odlično, otišli smo na večeru, šetao sam psa kao i svaku večer, padala je kiša, bio je mrak i nezgodno sam stao. Oblio me hladan znoj, vidio sam da nije dobro. Otišao sam na hitnu, odmah su me zaprimili. Molio sam injekciju, blokadu ili zavoj, samo da pregrmim borbu, ali kirurg mi je rekao da to ne dolazi u obzir jer me onda nakon operacije neće biti godinu dana", rekao je Rakas.

"Stvarno sam razočaran, žao mi je jer je u mom gradu takav spektakl, u zagrebačkoj Areni. To će sigurno dići MMA u regiji na viši nivo. Žao mi je i zbog mog protivnika... Valjda je to sudbina", rekao je hrvatski borac pa ipak najavio nastup u najjačoj europskoj MMA promociji.

"Imam ugovor na četiri borbe s KSW-om, bit će još prilike, ali krivo mi je što je ovo baš u mom gradu. Kaszubowski je super protivnik. Ovo je bila velika prilika, puno bih dobio borbom protiv njega, ali valjda je to sudbina. Kao da su mi sve lađe potonule", zaključio je Rakas.

Umjesto njega, u meč s Poljakom uskočio je hrvatski veteran Ivica Trušček.

"Žao mi je i mojih prijatelja koji su došli i kupili karte. Ja se neću moći boriti, ali bit ću u dvorani. Dođite svi i podržite naše dečke", poručio je Rakas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:47