Ostalo

(VIDEO) Shields stigla u jednu od najpoznatijih MMA dvorana, Jon Jones je već impresioniran

Claressa Shields i Mike Winkeljohn
 Screenshot (Instagram)
Boksačka superzvijezda za veliki se debi priprema kod Jona Jonesa i Holly Holm

Izgleda da je Claressa Shields svoje MMA vještine odlučila brusiti u Albuquerqueu, da budemo precizniji, u slavnoj Jackson Wink dvorani.

Po mnogima najbolja boksačica svijeta nedavno je potpisala ugovor s Professional Fighters League promocijom koji joj omogućava da uz MMA karijeru paralelno nastavi i s onom boksačkom.

Shields bi trebala debitirati u 2021. godini kao MMA borkinja lake kategorije, a u počeku će se natjecati u mečevima koji nisu dio već proslavljenih PFL-ovih turnira.

Pred dvostrukom olimpijskom pobjednicom je puno rada i dokazivanja, a prve ozbiljnije MMA korake odlučila je napraviti u dvorani iz koje stižu i bivši UFC-ovi prvaci - Jon Jones i Holly Holm.

Nije to nikakvo iznenađenje. Shields je, naime, još prije konačne i službene odluke o dolasku u MMA govorila da namjerava trenirati s najdominantnijim poluteškašem u povijesti.

Naravno, tu će joj od velike pomoći biti i Holm koja je prije uspješne MMA karijere bila višestruka svjetska prvakinja u boksu. Stoga, ako netko zna tajne kvalitetnog i uspješnog borilačkog 'transfera', onda je to definitivno Holly.

Prema kadrovima koji su osvanuli na Twitter profilu Jackson Wink tima, već možemo vidjeti kako Claressa uvježbava neke za nju nove tehnike.

"Trenutno s Mikeom Winkeljohnom ispituje svoje mogućnosti na nogama, ali bit će tu i puno hrvanja te 'grapplinga' s Gregom Jacksonom i ostalim trenerima. Bit će ovo zanimljiv projekt za sve uključene", stajalo je uz video, a na Instagramu se ispod Claressine objave javio i Jones:

"Taj desni high kick već izgleda prilično dobro", pohvalio je 'Bones' svoju novu kolegicu.

Linker
24. travanj 2024 06:29