UFC

(VIDEO) Stipe Miočić pustio kamere u svoj dom

Stipe Miočić
 screenshot/YouTube
Stipe Miočić uveo je UFC-ove kamere u svoj dom, kao dio prve epizode UFC 252 Embedded serijala

Četiri su dana preostala do vikenda tijekom kojeg ćemo pratiti UFC 252 priredbu te je s emitiranjem krenuo Embedded serijal, čija prva epizoda donosi dijelove života tri borca, i to onih posljednjih dana prije odlaska u Las Vegas.

Kamere su prve popratile Daniela Cormiera u bazenu svog obiteljskog doma, u društvu kondicijskog trenera. Dok pratimo dio njegovog treninga, Cormier je otkrio kako očekuje najboljeg Miočića, ali da isto tako zna da će doći do pobjede, budući da je uvjeren kako nema aspekta MMA-a u kojem je trenutni UFC prvak bolji od njega. Cormiera pratimo i sredinom epizode u druženju s obitelji.

Najveći dio ove epizode pripao je Seanu O'Malleyu, za kojeg je već postavljanjem u sunaslovnu borbu priredbe UFC otkrio kako ovim putem njega misle dodatno promovirati. "Sugar" je buduća zvijezda, tako da to uopće ne čudi, a ovim putem su kamere uz njega bile u dvorani te kod kuće.

Miočiću pripadaju posljednjih dvije i pol minute epizode, tijekom kojih je kamere pustio u svoj dom. Pokazao je kako izlgeda njegov "man cave" i što se sve nalazi u njemu te dvorana u podrumu, koja mu je bila zlata vrijedna u vrijeme karantene. Nedugo prije puta u Las Vegas, Stipe djeluje izuzetno opušten.

Linker
19. travanj 2024 16:36