UFC

(VIDEO) Teški incident UFC zvijezde: Mike Perry nokautirao starijeg čovjeka u baru

Mike Perry
 Twitter/Instagram
UFC-ov borac velter kategorije, Mike Perry, mogao bi se uskoro naći u velikim problemima

Borilačke web stranice, društvene mreže i forumi ovog jutra doslovno gore nakon što je u javnost puštena snimka nastala u jednom baru unutar savezne države Teksas. Na njoj vidimo popularnog UFC-ovog borca Mikea Perryja u svađi sa starijim čovjekom, kojeg je u jednom trenutku udario šakom i poslao na pod.

Na samom početku snimke vidimo Perryja poprilično izvan kontrole, dok ga njegova djevojka pokuša izvesti iz bara, što on prvobitno odbija. Tek što su izašli ispred objekta, Perry u jednom trenutku staje i kaže da će ostati te počinje raspravljati s djevojkom, sve dok mu nije prišao stariji čovjek. Počeo je tada Perry govoriti o tome kako ga je netko dotakao te da neće napustiti bar jer će onda netko nazvati policiju. U jednom trenutku došlo je do naguravanja Perryja i spomenute osobe te do Perryjevog udarca koji je starijeg čovjeka poslao na pod. Perry je u tom trenutku reagirao još gore, glasno vičući na ostale da se povuku. Onda je sjeo na klupu sa strane te tu još vidimo kako viče na djevojku da nije na njegovoj strani. Sve je jako dobro vidi u dostupnoj snimci

Autor snimke naveo je kako je riječ o incidentu koji se dogodio prošle noći, no to nije službeno potvrđeno. Ipak, značajno je da Perry na sebi ima "UFC Fight Island" majicu, što je dokaz kako se radi o svježoj snimci te vjerojatno točnoj informaciji.

Situacija svakako nije dobra po Perryja, koji je već imao problema sa zakonom, uključujući odrađivanje zatvorske kazne. Život 28-godišnjeg borca iz Flinta zapravo je u posljednje vrijeme podosta kaotičan. Iza njega je raskol koji je uzrokovao u Jackson Winkeljohn dvorani, napuštanje supruge s kojom je dugo godina bio u vezi, pronalazak nove djevojke te odbacivanje svih timova i trenera. Mnogi su mislili da se šali kad je rekao kako će u svom kutu tijekom borbe imati samo djevojku Latory Gonzales, no upravo to se dogodilo u Las Vegasu prošlog mjeseca. Unatoč tome, uspio je savladati Mickeya Galla.

Nakon ovoga svega, pitanje je hoće li Perry i dalje biti dio UFC rostera. Mi se sjećamo vremena koje nije bilo tako davno, a tijekom kojeg je UFC otpuštao borce i za manje incidente ili nedolična ponašanja nego što je ovo.

Linker
24. travanj 2024 11:08