UFC

(VIDEO) Trening Seana O'Malleya sve luđi, pogledajte kakav poligon si je osmislio

Sean O'Malley
 Instagram
Sean O'Malley započeo je pripreme za borbu koju će idućeg mjeseca odraditi protiv Marlona Vere

Sve bolji i jednako tako sve popularniji Sean O'Malley brzo je ugovorio svoju iduću UFC borbu. 15. kolovoza, na UFC 252 priredbi koju predvodi borba Stipe Miočića i Daniela Cormiera, snage će odmjeriti s Marlonom Verom, a pripremni kamp već je naveliko u tijeku.

Koliko god mu je samo ponašanje nekonvencionalno, čini se da u takvom nekog smjeru ide i Seanov trening, barem ako ćemo suditi po onome što je postavio na Instagram. Tamo se nalazi snimka u potpunosti improviziranog poligona u parku. Nešto u stilu onoga što inače radi Tony Ferguson pa možemo reći kako je "El Cucuy" ovim putem dobio pravu konkurenciju po pitanju svojih "ludosti".

O Malley je član UFC-a postao 2017. godine, kao dio prve sezone Contender Series showa. Karijeru u promociji započeo je s dvije pobjede, no onda je uslijedila dvogodišnja pauza od ožujka 2018. godine do ožujka ove. Vratio se na UFC 248 impresivnom pobjedom protiv Josea Quinonesa, a onda je u lipnju na UFC 250 još impresivniji bio protiv Eddieja Winelanda. Mlad, ubojit, zanimljiv i atraktivan, O'Malley ima sve što je potrebno za postati novom zvijezdom.

Linker
01. svibanj 2024 22:00