UFC

(VIDEO) UFC-ova borkinja ukrala košaru medicinske opreme!? Ona negira: 'Došlo je do nesporazuma...'

Ashlee Evans-Smith
 screenshot/Youtube
UFC-ova borkinja Ashlee Evans-Smith snimljena je kako u društvu svog dečka odlazi s kutijom medicinskih potrepština predviđenih za donaciju lokalnoj bolnici. Snimku je podijelila njena sugrađanka, kod koje je Ashlee došla pokupiti ormar koji je ova poklanjala, da bi se nakon toga njen dečko vratio na trijem i uzeo spomenutu kutiju. Borkinja se javila tek nakon što je priča otišla u javnost, izjavivši kako je riječ o nesporazumu.

Veliku buru na borilačkim forumima i društvenim mrežama uzrokovala je objava na Facebooku Seline Cohen, majke petero djece i vlasnice salona za uljepšavanje u Kaliforniji. Ona je putem svoje objave optužila UFC-ovu borkinju Ashlee Evans-Smith za krađu medicinske opreme predviđene donaciji lokalnoj bolnici. U svojoj objavi je zapravo opisala kako je sve krenulo i kako je došlo do situacije.

Naime, Cohen je bila kontaktirana od strane prijateljice, medicinske sestre u bolnici, kojoj nedostaje opreme, u prvom planu maski, rukavica i igala. Upravo takvu opremu koristi i ona u svom salonu pa je odlučila kontaktirati ljude iz svoje "branše" s ciljem prikupljanja opreme koja njima u ovom trenutku nije potrebna. Kako se oporavlja od operacije, na svoj trijem stavila je kutiju, a njeni kolege su u velikom broju odlučili pomoći. Na trijemu je, pokraj košare koja je na kraju istog dana trebala biti proslijeđena bolnici, bio ormar koji je Cohen poklanjala, a za koji joj se javila Evans-Smith. Kasnije tog dana borkinja je došla po ormar koji su ona i njen dečko utovarili u svoje vozile, a onda se on vratio i po spomenutu košaru te ju također ponio sa sobom. Cohen možda tog ne bi bila niti svjesna da ne posjeduje sigurnosnu kameru čije je snimke također pridodala svojoj objavi koji možete vidjeti ispod odlomka.

Nedugo nakon što se priča proširila MMA krugovima, Evans-Smith se javila putem "story" objava na svom Facebook profilu, žestoko napadajući Cohen te dodavši kako nije bilo nikakve krađe nego da je riječ o nesporazumu, odnosno da su oni shvatili kako je spomenuta oprema također tamo spremna za donaciju onome tko je zainteresiran.

"Moram obavijestiti javnost. Možda ste primijetili objave jedne lude žene. Ako vas je briga za nju, mene osobno nije. Ona govori kako smo moj dečko i ja danas ukrali kutiju s njenog trijema. Mi to nismo napravili. Uzeli smo ormar koji je poklanjala, a nakon toga se moj dečko vratio po kutiju koja je stajala pokraj toga i za koju smo smatrali da su također stvari koje poklanja. Došli smo kući, a par sati poslije je ta žena napravila paniku na društvenim mrežama, optuživši nas da smo to ukrali. Kao što znate, meni osobno je izuzetno stalo pomoći u ovoj situaciji pa ću to i napraviti. Sva ta panika je zapravo sranje. Javila sam se njenoj prijateljici i rekla da ću njoj vratiti kutiju te sam to i napravila. Ta luđakinja bi u ovom vremenu trebala pronaći pametnijeg posla", iznijela je svoju stranu Ashlee, usput napisavši kako je nesporazum ispao zlodjelo.

Cohen je kasnije postavila još jednu objavu na Facebook, uz informaciju kako je donacija završila tamo gdje je prvobitno planirano.

"Šerifov ured preuzeo je ovaj slučaj. Osim toga sam dobila informaciju kako je donacija vraćena istog trenutka. Ashlee i njen dečko Mike tvrde kako su kutiju punu medicinske opreme uzeli greškom. Možda bih to i vjerovala da ona punih par sati nije ignorirala sve moje poruke kojima sam joj pokušala poručiti kako je to oprema za profesionalnu upotrebu. Osim toga me je na svakoj platformi gdje sam je kontaktirala odlučila blokirati. Imam snimke ekrana svega toga. Da nije bilo vaših reakcija, sumnjam da bismo uspjeli i da bi ta oprema na kraju bila tamo gdje treba. Hvala svima", napisala je ova žena, sretna zbog toga što je donacija završila na pravom mjestu.

Što se tiče toga je li bilo namjere u ovom djelu te Ashlee i njen dečko nisu bili svjesni da postoji sigurnosna kamera ili je uistinu riječ o nesporazumu, nećemo donositi zaključak. Imate snimku na kojoj se sve vidi i možete stvoriti vlastito mišljeje. No, činjenica je da je spomenuta dvojac došao do ormar kojeg su prvo uzeli. Za ovo što je stajalo pokraj je mogla upitati vlasnicu koja je u to vrijeme bila unutar svog doma. Dakle, i ako ovdje nema namjere, svakako je riječ o neodgovornosti. Trenutno veliki broj ljudi označava Danu Whitea i UFC na objavama vezanim uz ovaj slučaj te traži instantni otkaz za Evans-Smith, koja je prije samo nekoliko dana otvoreno tražila honorar za otkazanu borbu koja se trebala održati na londonskom Fight Nightu. Jasno je kako je tu riječ o ekipi koja baš nije prihvatila njenu "ispriku."

Linker
15. travanj 2024 18:56