Regija

(VIDEO) Vaso Bakočević kratkom snimkom otkrio kako se osjeća nakon borbe protiv Truščeka

Bakočević vs. Trušček
 Ronald Goršić / CROPIX
Vaso Bakočević nije uspio postati balkanski BMF, ali je nakon poraza zadržao svoj pozitivan duh

Kad je ugovorena borba između Ivice Truščeka i Vase Bakočevića, nitko nije očekivao da iste neće biti neizvjesna i prepuna akcije te kako će oba borca pokazati sve najbolje od sebe. Na kraju se dogodilo to da je Trušček zahvaljujući sjajnoj taktici vrlo brzo preuzeo kontrolu te je prvu rundu osvojio uz potpunu dominaciju. Posao je završio u drugoj, kad je Bakočevićev vrat ostao nebranjen, a Ivica je odmah iskoristio svoju poznatu giljotinu. Kad ju on zatvori, rijetko kome bude spasa.

Vaso je odmah nakon borbe čestitao Ivici, no isto tako se vidjelo da je vrlo emotivan te da nikako nije zadovoljan kako je odradio posao. Naravno, uvjeren je da je mogao i morao bolje, no za svoje brojne fanove na Instagramu ipak je zadržao svoj pozitivan duh. Objavio je snimku iz svlačionice na kojoj je rekao nešto o tome kako je bilo u borilištu.

"Vrhunski je bilo. Ako vas netko pita, bilo je top", rekao je Crnogorac uz osmijeh, dok je držao led na oteklini ispod oka, a u tekstu uz objavu je stajalo: "Vrhunski sam odradio."

Imao je Bakočević svoju priliku u borbi, kad je početkom druge runde on završio u gornjoj poziciji, no Trušček se sjajno snašao kad se podigao na koljena s Vasom na leđima i onda ga bacio preko glave na pod, nakon čega je preuzeo kontrolu nad borbom te ju malo kasnije i završio.

Trušček je pobjedom ovaj rivalitet doveo na rezultat 2:0 u svoju korist, budući da je u njihovom međusobnom ogledu već slavio 2013. godine.

(kliknite na fotografiju za galeriju)

Linker
15. travanj 2024 01:40