UFC

White objasnio zašto su se riješili Romera, u UFC-u je krenula velika čistka!

Dana White
 screenshot/YouTube
"Do kraja godine ćemo imati neke ozbiljne rezove, vjerojatno ćemo podijeliti 60 otkaza"

Yoel Romero nije ni prvi ni zadnji s kojim je UFC u 2020. raskinuo suradnju, a prema riječima Dane Whitea, u najpoznatijoj se svjetskoj MMA promociji se sprema velika čistka.

Nedugo nakon završetka priredbe UFC Vegas 16 predsjednik UFC-a novinarima je objasnio što se točno dogodilo s kubanskim veteranom.

"Do kraja godine ćemo imati neke ozbiljne rezove. Vjerojatno ćemo podijeliti 60 otkaza. A što se tiče Yoela, on je poražen u četiri o posljednjih pet borbi i ima 44 godine. S druge strane, naš roster je pretrpan u ovim trenucima", izjavio je White u nedjelju na press konferenciji.

"Dakle, slijede veliki rezovi prije samog kraja godine. Vidjet ćete kako u sljedećih nekoliko tjedana odlazi puno imena", dodao je predsjednik UFC-a.

Podsjetimo, novi val otkaza krenuo je s Jussierom Formigom, a 35-godišnji Brazilac nedugo je nakon odlaska iz UFC-a izjavio da je čuo kako se sprema ukupno 75 otkaza.

Danas se čini kako ta brojka nije daleko od Whiteovih najava jer već su uz Formigu i Romera ovih dana navodno podijeljena još četiri otkaza.

New York - NY - 12/11/2016 - UFC 205 -  Chris
Jason Silva/AGIF/AFP
Yoel Romero

Linker
18. travanj 2024 17:09