UFC

White oduševljen dogovorenim okršajima: 'Ovo je vjerojatno najbolji popis borbi u povijesti UFC-a'

Dana White
 Screenshot (YouTube, UFC)
Bacimo li pogled na najavljeni popis borbi za UFC 249 priredbu lako ćemo zaključiti da nas čeka jedan pravi borilački spektakl.

UFC je sa stilom odlučio prekinuti pauzu i odužiti se fanovima koji su nekoliko puta u nešto više od mjesec dana bili razočarani zbog raznih odgoda koje je, prije svega, uzrokovala pandemija koronavirusa.

No, ubrzo bi sve to moglo biti iza nas...

UFC je prošlog tjedna najavio veliki povratak na scenu s čak tri priredbe u sedam dana. Prva od njih na rasporedu je 9. svibnja, a radi se o velikom UFC-u 249 kojeg predvodi meč za privremeni pojas u lakoj kategoriji između Tonyja Fergusona i Justina Gaethjea.

Zbog nadolazećeg eventa u Jacksonvilleu uzbuđen je i predsjednik UFC-a Dana White koji je u razgovoru s TMZ-om otkrio da taj 'card' smatra "vjerojatno najboljim" u povijesti UFC-a.

"Od vrha pa sve do dna, ovo je vjerojatno najbolji popis borbi koji smo ikad imali. U glavnoj borbi večeri nas čeka strašan meč Tonyja Fergusona i Justina Gaethjea. U sunaslovnoj dvoboj Henryja Cejuda i Dominicka Cruza. Također, nevjerojatna borba. Zatim, još jedan strašan meč - Francis Ngannou vs. Jairzinho Rozenstruik. Jeremy Stephens i Calvin Kattar, Greg Hardy i Yorgan de Castro, Cowboy Cerrone i Anthony Pettis, Aleksei Oleinik vs. Fabricio Werdum, Carla Esparza vs. 'The Karate Hottie' Michelle Waterson, Uriah Hall i Jacare Souza, Vicente Luque vs. Niko Price, Bryce Mitchell i Charles Rosa, Ryan Spann i Sam Alvey. Lud 'card'. Tri i pol sata borbi na ESPN-u. Uvodne borbe trajat će tri i pol sata i prenositi se na ESPN-u, a onda imamo PPV (na ESPN+)", uzbuđeno će White u razgovoru s TMZ-om

A kako to izgleda 'na papiru' pogledajte u nastavku članka:

Linker
25. travanj 2024 13:48