UFC

Whiteovu analizu UFC-a 248 nakratko prekinulo pitanje o Miočiću

 Screenshot (YouTube, UFC)
Daniel Cormier vratio se treninzima te se polako počinje osjećati sve spremnijim za povratak u Octagon, informacija je to koju smo saznali prošlog vikenda na press konferenciji nakon UFC 248 priredbe. No, situacija u kojoj se nalazi bivši dvostruki prvak još uvijek je pod velikim utjecajem Stipe Miočića i njegove ozljede zbog koje nitko ne zna kada bi se on mogao vratiti u akciju.

Trilogija u kojoj bismo ponovno gledali Miočića i Cormiera još uvijek je u planovima UFC-a, ali povratak aktualnog prvaka se neočekivano odužio i situacija s njegovom ozljedom oka zadaje puno problema slavnoj MMA promociji. Osim što Stipin povratak s nestrpljenjem iščekuju njegovi fanovi, ali Cormier, UFC se u posljednje vrijeme bori s nezadovoljnim potencijalnim izazivačima koji smatraju da Miočić i 'DC' koče čitavu kategoriju.

"Moramo pokrenuti stvari kod Cormiera. I to uskoro jer bi mogao nabiti toliko kilograma da se uopće neće moći boriti", uz smiješak je na licu izjavio White kojeg je ova tema nakratko prekinula u njegovoj analizi UFC 248 eventa.

Nedavno se pojavila i ideja borbe za privremeni pojas te je sada pitanje na što će se odlučiti UFC - na organizaciju jednog takvog meča ili na čekanje Miočića?

"Ne znam. Moramo vidjeti što će se dogoditi te saznati kakva je realna situacija sa Stipom i koliko će još biti van pogona", zaključio je predsjednik UFC-a.

Miočića smo, podsjetimo, posljednji put u Octagonu gledali u kolovozu prošle godine kada je na UFC-u 241 od Cormiera preuzeo teškaški tron.

Linker
19. travanj 2024 01:56