UFC

Beneil Dariush otkrio kada se vraća u kavez: ‘Trebao sam odmoriti tijelo i mozak, morao sam biti strpljiv‘

 Beneil Dariush 

 Taidgh Barron/Zuma Press/Profimedia
Svakako je dobra stvar što Dariush nije žurio u kavez nakon drugog uzastopnog poraza, a sada će biti zanimljivo vidjeti s kim će ga UFC upariti

Nakon fenomenalnog niza od osam uzastopnih pobjeda, Beneil Dariush se sada našao u dosta nezavidnoj situaciji. Dva vezana poraza upisao je u posljednja dva meča, a nakon poraza od Charlesa Oliveire, porazio ga je i Arman Tsarukyan krajem prošle godine. Oba puta je izgubio nokautima u prvoj rundi.

Bio je to znak da nešto opasno ne štima s njim i da tako ne može nastaviti dalje, a jučer je Dariush rekao da mu je trebao odmor i za tijelo i za mozak, a otkrio je i kada bi smo ga ponovno mogli gledati u UFC-ovom kavezu.

‘‘Cijeli moj cilj je bio biti strpljiv i odmoriti svoje tijelo i mozak, što je još i važnije. Svi oko mene su mi govorili da se moram odmoriti. Tako da, rekao sam im da neću učiniti ništa previše ludo. Radio sam grappling i udarao fokusere u proteklih šest mjeseci, radio sam i sparing s malim rukavicama. Fokus je bio na grapplingu. To je krenulo u petom mjesecu‘‘, rekao je Dariush za MMA Junkie Radio.

‘‘Moj veliki problem jest taj što ću jednoga dana morati ubiti tog natjecatelja u sebi. Uvijek imam želju boriti se. To je zapravo problem. Vraćam se uskoro, a da se samo mene pita, još jučer bi se vratio. Kraj ljeta ili početak zime‘‘, dodao je.

Svakako je dobra stvar što Dariush nije žurio u kavez nakon drugog uzastopnog poraza, a sada će biti zanimljivo vidjeti s kim će ga UFC upariti. S obzirom na dva poraza, to sigurno neće biti netko iz samog vrha, no za očekivati je neko jako dobro ime.

Linker
10. svibanj 2024 07:59