K1 i Boks

Eddie Hearn tvrdi da Amanda Serrano ne želi revanš protiv Katie Taylor: ‘Alternativa je Cris Cyborg‘

Katie Taylor 

 Angela Weiss/AFP/Profimedia
Opcija za Katie Taylor ima i više nego dovoljno

Katie Taylor i Amanda Serrano nedavno su pružile jedan nezaboravni meč i opravdale sve ono što se od njih očekivalo. Bio je to najavljen kao najveći ženski meč svih vremena, a ta očekivanja je definitivno i ispunio. Amanda je u toj borbi dominirala prvim dijelom meča, a Katie je u drugom dijelu ubacila u višu brzinu i taktički odradila sjajnu borbu u kojoj je na kraju završila podignute ruke. Mnogi se s odlukom sudaca nisu složili, a odmah je verbalno dogovoren i revanš. No kako Eddie Hearn tvrdi, koji je inače promotor od Katie Taylor, do revanša ipak neće doći.

"Oni ne žele ovu borbu, nažalost. Pričali smo s njenim menadžerom Jakeom Paulom i njegovim timom i oni ne žele da ta borba bude u Irskoj. Ono zapravo ne žele uopće taj revanš. Zahvalili su nam na ponudi i odbili su je. Mislim da oni sada žele odraditi borbu s nekim drugim u kolovozu (8. mjesec) i dobiti malo samopouzdanja. Ovo mi je jako razočaravajuće jer mi se stvarno svidjela njihova borba. Smatram da je borba bila odlična i podjednaka. Ali čini se kako to nije borba koju Amanda Serrano sada želi."

Trebamo čuti i verziju Amandinog menadžera Jakea Paula jer sigurno postoji razlog zašto su odbili revanš. Vrlo je vjerojatno da se nisu složili s uvjetima iz ugovora koji im je ponudio Eddie Hearn. Nekako je teško za povjerovati da bi onako srčana borkinja poput Amande Serrano odbila meč koji je po mnogima možda i pobijedila, a definitivno je primila puno manje štete od same Katie Taylor.

Taylor je tom pobjedom došla do 21. pobjede u karijeri te je i dalje neporažena, dok je Serrano doživjela prvi poraz nakon više od 10 godina. Eddie Hearn planira kao alternativu upariti Taylor s jednom od dvije MMA zvijezde. Prva opcija je Cris Cyborg, koja je jedna od najboljih i najopasnijih MMA borkinja na svijetu, a druga je Holly Holm koja je prije UFC karijere imala bogatu boksačku karijeru.

Linker
03. svibanj 2024 16:46