K1 i Boks

Nate Diaz kritizirao Paula, Jake mu odgovorio: ‘Još jedan luzer koji se želi dobro naplatiti‘

Jake Paul
 Screenshot (youtube, Secondsout)
Youtuber i Tron Woodley krtizirani su od strane mnogobrojnih boraca

Puno reakcija u svijetu borilačkih sportova izazvala je borba između Jakea Paula i Tyrona Woodleyja. Naročito aktivni bili su UFC-ovi borci koji su putem Twittera iskazivali nezadovoljstvo i razočaranje nastupom bivšeg prvaka UFC-ove velter kategorije ''T-Wooda''. Nate Diaz jedan je od onih koji je najviše pažnje privukao napisavši samo jednu kratku rečenicu.

''Obojica su užasni'', napisao je Nate na svom Twitter profilu i privukao preko 100 tisuća lajkova.

Jakeu Paulu na konferenciji za medije netom nakon održane borbe dali su do znanja što je Diaz napisao o njemu i Tyronu Woodley, a 24-godišnji Paul nije ostao dužan.

''Ponovno se javlja još jedan luzer. Naravno da se želi dobro naplatiti. Ja sam sada jedan od boksača koji generiraju veliku zaradu. Tip ima čvrstu bradu, no ne baca udarce na ispravan način. Dakle i ta je borba u igri. Nema problema. Hvala ti na pažnji i što me gledaš, cijenim to fanboyu.'', rekao je Jake okupljenim medijskim predstavnicima.

Nije nepoznanica kako Nate Diaz uistinu voli borbe kojima može zaraditi velik novac, a unatoč tri poraza u zadnja četiri nastupa, Nate je i dalje jedno od najvećih imena u UFC-u te i dalje privlači velik interes kada god nastupa. Njegova potencijalna borba protiv Jakea Paula sigurno bi financijski bila izdašna za obje strane. Puno fanova optužuje Bena Askrena i Tyrona Woodleyja kako su zapravo prodali svoje borbe protiv Jakea Paula te da nisu niti probali pobijediti. Nate Diaz tip je osobe za koju fanovi vjeruju da se nikada ne bi prodao i sigurno bi bio dosad najbolji test za Paula. Ipak, ne smijemo zaboraviti kako je Diaz pod ugovorom s UFC-om i sve dok je tako, teško će odraditi išta drugo osim MMA borbe pod okriljem UFC-a.

Linker
14. svibanj 2024 16:45