K1 i Boks

Procurio datum i protivnik za sljedeći nastup Filipa Hrgovića?! Priredba obiluje velikim imenima teške kategorije!

Filip Hrgović i Martin Bakole

 Pa Images/alamy/alamy/profimedia, Aurélien Morissard/panoramic/Bestimage/Profimedia
Bit će ovo veliki test za našeg Filipa ukoliko se informacije i službeno potvrde, a naglašavamo da se trenutno još uvijek radi o neslužbenim informacijama

Ovoga je ljeta naš najbolji teškaš, Filip Hrgović, došao do još jedne velike pobjede. U samom je finišu meča nokautirao Demseyja McKeana i tako obrano svoj status prvog izazivača prema IBF-u, nakon čega su ustrajali na meču protiv prvaka Usyka.

Kako je meč za apsolutnog prvaka između Furyja i Usyka dogovoren, Filip izgleda neće čekati nego će do kraja ove godine odraditi još jedan meč. Govorilo se da bi mu protivnik trebao biti Otto Wallin koji će se također naći na ovom ‘‘cardu‘‘, no izgleda da to nije slučaj.

Kako prenosi poznati iFL TV na svom Twitter profilu, izgleda da je poznat cijeli ‘‘card‘‘ za priredbu koja se 23.12. održava u Saudijskoj Arabiji, a bit ćete oduševljeni kada vidite ova imena:

Dakle, izgleda da bi sljedeći Hrgovićev protivnik trebao biti Martin Bakole, koji je prema IBF-ovoj ljestvici na 11. mjestu!

Govorilo se da će njegov idući protivnik biti Otto Wallin, no prema ovim informacijama, on će na istoj priredbi boksati protiv Anthonyja Joshue. Wilder će ići na Josepha Parkera, Bivol na Richarda Riveru, a boksat će i Daniel Dubois ili protiv Chisore ili protiv Jarrella Millera.

Što se tiče 30-godišnjeg Bakolea, radi se o izuzetno opasnom boksaču koji je u svojoj karijeri slavio 20 puta, od čega 15 nokautom. Posljednji, ali i jedini poraz je doživio 2018. godine od Michaela Huntera, a prošle je godine ugasio ‘‘hype‘‘ oko Tonyja Yoke.

Bit će ovo veliki test za našeg Filipa ukoliko se informacije i službeno potvrde, a naglašavamo da se trenutno još uvijek radi o neslužbenim informacijama.

Linker
25. travanj 2024 14:09