K1 i Boks

Tyson Fury sumnja u Joyceovu pobjedu u revanšu: Evo što mu je savjetovao prije prvog meča

Joe Joyce i Tyson Fury

 The Sun
Nije nikakva tajna da Joyce mora pristupiti drugačije ovoga puta ukoliko želi da revanš izgleda drugačije

Ovoga nas vikenda očekuje jedna poslastica za ljubitelje teškaškog boksa, a radi se o velikom revanšu između Zhileija Zhanga i Joea Joycea. U četvrtom je mjesecu Zhang pobijedio Joycea prekidom nakon što mu je udarcima i štetom zatvorio oko, a Joyce je odmah odlučio aktivirati klauzulu o revanšu i pokušati se osvetiti Kinezu.

Dosta je onih koji smatraju kako to nije bila pametna odluka, a na Joyceu je da svima dokaže da nisu bili u pravu. To neće biti lagan zadatak, a WBC-ov prvak u teškoj kategoriji, Tyson Fury, dao je svoje viđenje ovog teškaškog obračuna.

‘‘Rekao sam Joeu uživo preko interneta da se bore u Engleskoj i da mu mogu garantirati da će pobijediti Zhanga. Ali nije me poslušao, otišao je u Vegas. Ne možete pomoći nekome tko ne želi vašu pomoć. Tako je kako je. Sada ga opet čeka teška borba, 50-50. Ali, morate dati prednost prvaku, on je čovjek koji ga je nokautirao‘‘, rekao je Fury za Queensberry.

‘‘Druga stvar, Zhangovo samopouzdanje je sada naraslo još i više. Prije nije bio siguran da može pobijediti, sada zna. Morate dati prednost Kinezu, čisto jer ga je već pobijedio. Ako Joyce opet bude radio isto, pobijedit će ga opet‘‘, dodao je.

Nije nikakva tajna da Joyce mora pristupiti drugačije ovoga puta ukoliko želi da revanš izgleda drugačije. Zhang sada još sigurnije zna što treba učiniti da pobijedio Britanca, te je Fury ovdje u pravu kada kaže da Joyce ne smije doći s istim planom kao što je to bio slučaj u prvom meču.

Linker
15. svibanj 2024 23:07