Ostalo

‘Bigfoot‘ Silva se konačno umirovio: Vijest su objavili nedugo nakon objave da je potpisao za BRAVE

‘‘Bigfoot‘‘ Silva

 Dan Cooke/Alamy/Alamy/Profimedia
Prvo su objavili da je potpisao za BRAVE, a zatim je sinoć u jednoj emisiji otkrio da ipak ide u mirovinu tako da nije jasno što s tim ugovorom

Jučer su se pojavile vijesti kako je Antonio ‘‘Bigfoot‘‘ Silva potpisao ugovor sa BRAVE FC organizacijom i da će uskoro imati novu borbu, no njegov menadžment nije u javnost pustio cjelovitu informaciju. Naime, kako za sad stvari stoje, ugovor jest potpisan ali radit će se o grappling meču, a ne MMA borbi.

Međutim, nakon što se podigla prašina oko dogovora nove borbe legendarnog ‘‘Bigfoota‘‘, odlučio se izaći u javnost i obznaniti da ipak ide u mirovinu. Na YouTube kanalu je gostovao u emisiji ‘‘Canal Encarada‘‘ gdje je rekao da je njegova, a emisija se emitirala točno u ponoć prema našem vremenu.

‘‘Borio sam se s najboljima, pobijedio najbolje i od najboljih gubio. Dođe vrijeme u životu kada više ne možete… Borio sam se u Rusiji, teške borbe, a ne oduzimam ništa od svog posljednjeg protivnika. No, prije tri ili četiri godine nikad ne bih izgubio od tog lika. Imam 43 godine‘‘, rekao je Silva.

‘‘Još uvijek imam istu glavu kao kad sam imao 35, ali tijelo nije isto kao kad sam imao 35 godina. Drugačije je i to treba poštovati. Svatko ima limit, a teško je prestati i reći da neću više. Teško je u svakom profesionalnom sportu‘‘, dodao je.

Dakle, vijest da su potpisali za BRAVE su pustili nekoliko sati prije nego što je Silva najavio mirovinu. Za sada nije poznato hoće li onda odraditi taj grappling meč ili ne, jako je teško doći do tih informacija.

Inače, Silva je u svojoj 17 godina dugoj karijeri odradio 34 MMA borbe i još nekoliko boks i kickboks mečeva. Pobjeđivao je Fedora, Alistaira Overeema i Andreia Arlovskog, a od Caina Velasqueza je izgubio kada je napao titulu koju je on držao.

Linker
01. svibanj 2024 04:31