Ostalo

BORILAČKI TJEDAN: Čeka nas teškaški okršaj u UFC-u, FNC ima amaterski turnir

FNC Amateur Showdown

 FNC
Tu je nastup Miljana Zdravkovića u KSW-u i povratak Joea Joycea u ring

Uf, kakav je borilački tjedan iza nas. Meč Joshue i Ngannoua, turnir teške kategorije u Gloryju, UFC 299... Tko nije pronašao nešto za sebe, nije ljubitelj borilačkih sportova. Ipak, glave nam ne smiju biti u prošlosti tako da se okrećemo onome što nas čeka u narednih sedam dana, a također možemo reći da bi svatko trebao naći nešto što će ga zanimati.

UFC Fight Night 239: Tuivasa vs. Tybura

Nakon UFC 299 priredbe, nastavljamo s Fight Night događajima, a ovog vikenda u glavnoj borbi večeri čeka nas teškaški okršaj između devetog i desetog na rang ljestvici, Taija Tuivase i Marcina Tybure. Osim njih, tu je i bivši protivnik Darka Stošića Kennedy Nzechukwu koji će se boriti protiv legende sporta Ovincea Saint Preuxa, a nadamo se da će ostale borbe također biti zanimljive i vrijedne ostajanja gledanja po noći.

Gdje: UFC Apex

Kada: U noći sa subote (16.3.) na nedjelju (17.3.). Preliminarni dio kreće u 21 sat, a glavni je na rasporedu u ponoć.

Popis borbi: OVDJE

FNC Amateur Superfights Showdown

Ostalo je još nešto manje od tri tjedna do FNC 15 priredbe u Ljubljani, a kao što je inače praksa, organizacija koji tjedan prije organizira amaterski turnir u Zagrebu. Gledat ćemo nove nastupe Tiriela Luke-Abramovića, Marka Ančića i drugih velikih talenata tako da nemojte propustiti ovu priredbu.

Gdje: ATT Zagreb

Kada: U subotu (16.3.).

KSW 92: Wiklacz vs. Jojua, Szkadarek vs. Zdravković

Nakon Epic "eventa", KSW je ponovno na rasporedu ovog vikenda. Glavna borba večeri donosi sraz za pojas bantam kategorije gdje će prvak Jakub Wiklacz braniti tron protiv izazivača Zorika Jojue. Ono što ovaj događaj čini zanimljivijim jest novi nastup jednog od najperspektivnijih srpskih boraca Miljana Zdravkovića koji će pokušati doći do samog vrha bantam kategorije. Protivnik mu je Poljak Kamil Szkaradek, a sigurni smo da "Bushido" ima sve potrebno da prijeđe i ovu prepreku.

Gdje: Arena Gorzow, Poljska

Kada: U subotu (16.3.). Priredba kreće u 19 sati.

Popis borbi: OVDJE

Joe Joyce vs. Kash Ali

Nakon dva teška poraza od Zhileija Zhanga prošle godine, u ring se ovog vikenda vraća Joe Joyce protiv Kasha Alija. Bit će to na priredbi gdje će u glavnoj borbi večeri na kocki biti upražnjena IBO titula superbantam kategorije za koju se bore Liam Davies i Erik Roblex Ayala.

Svi detalji: OVDJE

Linker
26. travanj 2024 08:08