Ostalo

Conor McGregor poručuje Ryanu Garciji: ‘Sredi tu svoju ludu glavu ili se jednostavno ubij, slomit ću te‘

Conor McGregor

 NICK BRADSHAW/PA IMAGES/PROFIMEDIA Nick Bradshaw/pa Images/profimedia
Globalna irska superzvijezda je oštro reagirala na navode da je Garcia koristio nedozvoljena sredstva

Conor McGregor oduvijek je pričao oštro o nedozvoljenim supstancama pa ga je Garcijina doping afera ponukala da sebi svojstvenim rečenicama uputi poruku mladom američkom boksaču.

"Pao je na vagi i bio je ‘napumpan‘, to zaslužuje doživotni izgon iz sporta. Žao mi je to vidjeti i konstatirati. Ne prilazi mi ikad blizu ako te vidim. Ja sam stvarno zgrožen. Na ostarinu (op.a. jedna od tvari na koju je Garcia navodno pozitivan) je bio i Sean O‘Malley. Ako želite obojicu ću vas pretući na sparingu" rekao je McGregor

.Irac tu nije stao pa je još žustrije nastavio: "Ludo je to. Koji vrag se tebi dogodio. Sredi tu svoju ludu glavu ili će tu pretući laktovima po njoj. Svaka čast Devinu na fer igri. Tvoja izvedba je sada još veća. Sredi svoju glavu ili se jednostavno ubij" zaključio je "Notorious.

Ovo je jako iznenađujuće za cijelu borilačku zajednicu jer su McGregor i Garcia gajili prijateljske odnose, ali očito je da nešto nije u redu više između njih.

Nismo dugo morali čekati odgovor mlade boksačke senzacije: "Slomit ću te ako te vidim. Ti bježiš s testiranja jer aktivno koristiš steroide". Garcia se poslužio i prigodnom analogijom "Roadhouse or ROIDRAGE" koja aludira na istoimeni film u kojem je glumio McGregor te na tzv. "ludilo od steroida".

Linker
18. svibanj 2024 11:32