Ostalo

Gegard Mousasi dobio novog izazivača, borca koji je dominantno prošao kroz dosadašnju konkurenciju

Gegard Mousasi

 screnshot (YouTube, Bellator)
Bellatorov prvak srednje kategorije može se polako krenuti pripremati za novog izazivača

Jednu od svojih najboljih borbi i svakako najuvjerljiviju obranu titule Bellatorovog prvaka srednje kategorije, upisao je Gegard Mousasi prošlog mjeseca, kad je za samo 85 sekundi savladao Austina Vanderforda. 36-godišnji šampion odradio je sjajan posao i mogao je krenuti na odmor, koji će mu uskoro završiti. Naime, neće proći dugo do njegove iduće borbe.

U javnost je procurila informacija kako će se Mousasi idući put boriti već u lipnju, a novi izazivač bit će mu Johnny Eblen. On je status izazivača izborio ranije ovog mjeseca, kad je na Bellator 276 priredbi u Dublinu savladao jednog od prethodnih Gegardovih izazivača, Johna Saltera.

Eblen je 30-godišnji borac nadimka "Diamond Hands", koji je slavio u svih 11 do sada održanih profesionalnih borbi. Posljednjih sedam ostvario je u Bellatoru, no dugo je bio u drugom planu. Zapravo, do spomenute borbe protiv Saltera nije se baš isticao, ali rezultati kakve je ostvarivao nisu mogli biti ignorirani.

Mousasi, koji je u karijeri odradio već 58 profesionalnih borbi, svakako je u ovom trenutku najveća zvijezda na Bellatorovom rosteru i njima je sigurno u cilju imati ga u borilištu što češće, budući da samim svojim imenom navodi fanova na praćenje priredbe.

Više informacija o točnom datumu priredbe i lokaciji trebalo bi biti poznato uskoro.

Linker
17. svibanj 2024 13:55