Ostalo

Mike Perry prozvao je Conora McGregora poslije kultnog sučeljavanja: ‘Prihvati ‘borbu broj 1‘ u svijetu!‘

Mike Perry i Conor McGregor

 Screenshot (youtube, Espn)
McGregor je lajao o BKFC-u dok je bio u ringu s Perryjem, koji vidi svoju šansu ako bi dobio priliku s Ircem

Sada kada ga je vidio izbliza i osobno, čini se da je Mike Perry postao vrlo željan borbe s Conorom McGregorom. Prozvao je Irca samo nekoliko dana nakon borbe s Lukeom Rockholdom te ističe da je ovo trenutno najpoželjnija borba koja se mora ugovoriti.

“Conor McGregor protiv Mikkea Perryja jedina je borba koju treba ugovoriti. Ovo je borba broj 1 na svijetu. Svi navijači to žele, letjet će šake, kontraš protiv ortodoksa. Ja sam bolji boksač, ali to nije uvreda prema tebi, prijatelju. Imao si nevjerojatnu karijeru i rekao si da nikad nećeš u mirovinu. I sam postajem sve stariji, daleko smo dogurali“, rekao je Perry te nastavio u tonu da je došao preuzeti tron.

„Ti si bio na vrhu, a sada je moj red. Prošao sam dug put do ovdje te je došlo moje vrijeme. Možeš mi jednostavno dati ključeve trona ili me pusti da se izborim za njih“, kazao je „Platinum“.

McGregor, koji je nedavno završio snimanje kao trener u "The Ultimate Fighter 31", očekuje da će se vratiti u kavez kasnije ove godine protiv protivničkog trenera Michaela Chandlera, iako još nije rezerviran datum za borbu. Irac, koji se prije borio u perolakoj i lakoj kategoriji, postao je puno veći otkad se oporavio od slomljene noge u srpnju 2021. godine i borbe protiv Dustina Poiriera. Ipak, Perry smatra da on ima prednost kada dođe do tog aspekta.

„Mislim da sam izgledao veće od njega. Znam da je dugačak te da će biti brži i precizniji nego što je to bio slučaj kod Rockholda. No, može li udarati jako kao on? Može li moja „platinumska“ brada primiti tu lijevu ruku? Može. To se dogodilo i Rockholdu. Samo je pitanje vremena kada ću skratiti distancu i izudarati ga“, zaključio je nadobudni Perry.

Linker
05. svibanj 2024 19:55