Ostalo

Shane Burgos ipak neće debitirati u PFL-u ovog mjeseca: Zbog ozljede prisiljen otkazati nastup

 Shane Burgos 

 Taidgh Barron/Zuma Press/Profimedia
Šteta je što nećemo gledati okršaj dvojice bivših UFC boraca, ali fokus je ionako na Deliji

Shane Burgos je u trenutku napuštanja UFC-a bio rangiran borac, a njegov prelazak u PFL podigao je dosta prašine u borilačkoj javnosti. Razlog njegovog prelaska je naravno financijske prirode, a debitirati je trebao 25. ovog mjeseca kada i naš Ante Delija ide u lov na osvajanje turnira i milijun dolara.

‘‘Zarađivat ću bolestan novac. Novac je jednostavno bio previše dobar da odbacim tu priliku, nisam mogao reći ne. Imam djecu koju moram hraniti. Prvi put kad sam pokušao biti slobodan od ugovora, dali su dobru ponudu. Onda sam si pomislio da sam ja UFC borac i da to nije nagrada koju ja tražim. Ono što ću sad dobiti jest nagrada. Još na sve to imate turnir za milijun dolara, raspametio sam se kad sam sastavljao listu za i protiv‘‘, rekao je Burgos tom prilikom za MMA Junkie.

No, izgleda da će njegov debi pričekati. Ariel Helwani je jučer otkrio da je Burgosu bliska osoba potvrdila da zbog ozljede Shane neće nastupiti krajem ovog mjeseca, a PFL će sada morati pronaći novog protivnika za bivšeg UFC borca Marlona Moraesa. Tko će to biti još uvijek se ne zna, ali veće ime od Burgosa će teško moći pronaći.

Inače, na istom eventu Ante Delija ide po drugu pobjedu protiv Matheusa Scheffela kojom će osim prestižnog statusa pobjednika teškaškog turnira, kući odnijeti i odličnu novčanu nagradu u iznosu od milijun dolara.

Iako je prava šteta da Burgosa nećemo gledati na ovom eventu, fokus domaćih fanova je ionako na Antinom nastupu, kojeg vjerujemo svi s nestrpljenjem iščekuju.

Linker
02. svibanj 2024 09:07