UFC

(VIDEO) Bila je to po mnogima najbolja borba u 2018. godini: Poirier i Gaethje odradili su pravi rat

Dustin Poirier i Justin Gaethje

 Screenshot (youtube, Ufc)
Dustin Poirier u jako teškom meču slavio je tehničkim nokautom, a UFC nas podsjeća na taj meč

Borba između Michaela Chandlera i Dustina Poiriera koja nam slijedi na UFC 281 eventu veliki je favorit ne samo za borbu večeri na tom eventu, nego i za borbu godine.

Takva očekivanja s razlogom su stavljena pred ovu dvojicu boraca. Gotovo pa je nemoguće pronaći dosadne mečeve u kojima su sudjelovala ova dvojica. Iza Chandlera su četiri UFC nastupa, a triput je nagrađen bonusom. Njegov prošlogodišnji meč u New Yorku protiv Justina Gaethjea proglašen je najboljom UFC-ovom borbom u 2021. godini.

Dustn Poirier sedam puta osvajao je bonus za najbolju borbu večeri, a mnogi svjetski poznati MMA portali poput MMA Fightinga i MMA Junkieja, njegov meč protiv Justina Gaethjea proglasili su najboljom borbom u 2018. godini.

Obojici je dakle zajedničko što su protiv Gaethjea odradili meč godine, a vidjet ćemo koliko će dobar meč pružiti Chandler i Poirier. Ususret njihovom međusobnom obračunu, UFC je odlučio podijeliti neke od njihovih nastupa. Već smo vam pisali o tome da je UFC objavio snimku meča u kojem je Chandler brutalno nokautirao Poiriera, a taj meč možete pogledati OVDJE.

Kad je Poirier u pitanju, UFC je počastio upravo tom najboljom borbom u 2018. godini. Poirier i Gaethje odradili su tri pune runde, a Poirier je posao dovršio tehničkim nokautom nakon 33 sekunde četvrte runde. Ukupno 174 značajna udaraca pogodio je Dustin, a Gaethje je pogodio 115 značajnih udaraca. Bio je to meč prepun akcije od prve do posljednje sekunde, a snimku kompletnog meča možete pogledati u videu ispod ovog teksta.

Linker
16. svibanj 2024 00:47