Ostalo

UFC-ov veteran srednje kategorije nakon uhićenja: ‘Ne ide mi dobro u zadnje vrijeme’

 FRANCIS SPECKER/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Francis Specker/alamy/alamy/profimedia
Tijekom svoje 15-godišnje karijere Miller se borio u UFC-u, WEC-u, i DREAM-u

Jason “Mayhem” Miller je u posljednjih nekoliko godina uhićivan pod optužbama za nasilje u obitelji, vandalizam, kršenje zabrane prilaska i pokušaj krađe. Miller je posljednji put uhićen krajem prošlog mjeseca kada je optužen da je ušao u fizički sukob s obožavateljem u kojem ga je Miller krenuo gušiti netom prije intervencije osiguranja.

Nakon uhićenja, "Mayhem" se oglasio o svojim tegobama nakon što je pušten iz zatvora ove godine.

"Otišao sam na nekoliko godina da otplatim svoj dug zajednici, a nakon što sam izašao iz zatvora, shvatio sam da imam još puno za platiti“, izjavio je Miller na svojem Instagram profilu.

Unatoč svojoj zanimljivoj osobnosti zbog koje je stekao svoju slavu, Jason Miller priznaje da se bori s mnogim životnim tegobama koje su značajno utjecale na njega i njegovu karijeru.

"Mislio sam da ću se lako prilagoditi slobodi nakon izlaska iz zatvora, ali izgleda da nije tako jednostavno. Ja sam u svakom slučaju dobar trener, ali su me osobni problemi sustigli i imam još puno prostora za rad na sebi“, priznaje UFC-ov veteran.

Miller se također ispričao svojoj obitelji i bliskim prijateljima koje je povrijedio svojim ponašanjem.

"Moja obitelj se morala nositi s mojim frustracijama i destruktivnim ponašanjem, tako da se iskreno ispričavam ako sam loše utjecao na vas svojim ponašanjem“, nastavlja veteran na svojem Instagram profilu.

Tijekom svoje 15-godišnje karijere Miller se borio u UFC-u, WEC-u, i DREAM-u te je ostao upamćen kao jedno od najvećih imena u sportu, a sada se pred njim nalazi najteža borba; ona životna.

Linker
20. travanj 2024 21:45