UFC

Bivši UFC borac ponovno završio iza rešetaka: U noćnom klubu počeo gušiti čovjeka koji ga je došao pozdraviti

Michael Bisping vs. Jason Miller

 Francis Specker/Alamy/Alamy/Profimedia
Od šestog mjeseca 2022. do petog 2023. je proveo u zatvoru, a prije toga je uhićen još nekoliko puta

Izgleda da bivši UFC borac srednje kategorije nikako da dođe na ‘‘zelenu granu‘‘ kada je u pitanju slaganje sa zakonom. Jason ‘‘Mayhem‘‘ Miller ponovno je upao u probleme zbog agresivnog ponašanja, a nažalost, ovo mu nije prvi put da je zbog svojih nedjela završio iza rešetaka.

Najnoviji incident imao je prošloga tjedna, odnosno u noći sa 29. na 30. kolovoza (osmi mjesec). Kako prenose tamošnji portali, Miller se te noći našao u noćnom klubu gdje je cijeli problem započeo, a cijela scena se odvijala u Hollywoodu, točnije u njegovom zapadnom dijelu.

Izvori kažu kako se Miller zabavljao u noćnom klubu, a u jednom trenutku mu se prišao muškarac koji je počeo razgovarati s njim. Isprva se činilo da nikakav incident nije u pitanju jer je navedeno da ga je muškarac došao pozdraviti, no to je bilo pogrešno, nažalost. Nakon nekoliko trenutaka Miller je uhvatio muškarca i počeo ga gušiti, a nastavio je to činiti dok se nisu umiješali zaštitari i razdvojili ‘‘zaraćene‘‘ strane.

Ubrzo nakon incidenta pozvana je policija, no Miller je već bio napustio klub te tamo nije pronađen. Međutim, odmah idućega dana se bivši borac vratio u taj isti klub, gdje ga je čekala policija koja ga je i uhitila. Pušten je oko šest sati nakon uhićenja.

Nažalost, ovo nije prvi put bivšem borcu da je završio u policijskom zapisniku. 2017. godine je uhićen zbog obiteljskog nasilja, a 2019. je priveden zbog vandalizma, a uhićen je i dok je pokušavao izvesti veliku krađu. Od šestog mjeseca 2022. do petog 2023. je proveo u zatvoru, a prije toga je uhićen još nekoliko puta.

Linker
28. travanj 2024 22:21