Ostalo

Unatoč pandemiji koronavirusa održan jedan UFC-ov meč!

 Screenshot Twitter
Pandemija koronavirusa zaustavila je gotovo pa sva bitna sportska događanja, ali ne i uglednu britansku promociju Cage Warriors koja je u petak navečer u Manchesteru, uz nekoliko promjena, ipak održala svoju priredbu.

Cage Warriors 113 održan je pred praznim tribinama i to na kraju u Manchesteru, a ne Londonu koji je bio zamišljen kao originalni domaćin. Svi oni koji su preko malih ekrana pratili ovaj borilački događaj imali su priliku uživati u 11 dvoboja, a zbog nekih brutalnih poteza i prekida mogu reći kako nisu požalili što su uz CW odlučili provesti svoju večer.

Zanimljivo je i to da smo u glavnom meču večeri gledali borce koji su inače trebali ove subote nastupiti na već odgođenom UFC-ovom Fight Nightu u Londonu. Podsjetimo, kako su Dana White i društvo ipak u konačnici morali odgoditi svoje tri nadolazeće priredbe, uključujući i 171. Fight Night, dio svojih boraca pokušali su u posljednji trenutak posuditi CW-u, ali samo su dvojica na kraju pronašla svoje mjesto na novom popisu borbi.

Bartosz Fabinski i Darren Stewart tako su se umjesto na 'cardu' s Tyronom Woodleyjem i Leonom Edwardsom našli u društvu CW ekipe. Iako je u početku ovog okršaja Stewart napravio veliku posjekotinu na glavi svog suparnika, Fabinski je maksimalno iskoristio svoje 'grappling' vještine i u konačnici stigao do pobjede jednoglasnom sudačkom odlukom.

Manje od pet minuta trebalo je Masonu Jonesu da u sunaslovnoj borbi večeri nokautira Joea McColgana i tako stigne do savršenih 9-0 u svojoj karijeri, ali i pobjede kojom je postao novi Cage Warriors prvak u lakoj kategoriji.

Do pobjede u Manchesteru stigla je i jedna od najvećih zvijezda ove promocije, Paddy Pimblett koji je tehničkim nokautom u prvoj rundi zaustavio Deckyja Daltona.

Preostale rezultate pogledajte u nastavku članka.

Cage Warriors 113 rezultati:

Bartosz Fabinski def. Darren Stewart via jednoglasna odluka (30-27, 30-26, 30-26)

Mason Jones def. Joe McColgan via TKO, 4:40 R1

David Bear def. Nathan Jones via jednoglasna odluka (30-27, 30-27, 30-27)

Paddy Pimblett def. Decky Dalton via TKO, 2:51 R1

Uvodne borbe:

Perry Goodwin def. Steve Aimable via jednoglasna odluka (29-28, 29-28, 29-28)

Connor Hignett def. Darren O’Gorman via KO, 2:12 R3

Adam Amarasinghe def. Jake Bond via KO, 4:59 R1

Jamie Richardson def. Matthew Bonner via jednoglasna odluka (30-27, 30-26, 30-26)

James Hendin def. Kris Edwards via jednoglasna odluka (30-27, 30-26, 30-25)

Aidan Stephen def. Jack Collins via TKO, 1:24 R1

Kingsley Crawford def. Lewis Monarch via submission (gušenje), 2:45 R2

Linker
20. svibanj 2024 13:10