Regija

Stipe Brčić se vraća u CW-ov kavez! Idućega mjeseca ga čeka debitant iz Brazila

Stipe Brčić

 Ufc Fight Pass
U CW-u Stipe ima jednu pobjedu i jedan poraz, a ovo mu je odlična prilika jer se Brazilac nije borio od 2019. godine

Nakon što je prošle godine odradio dva nastupa u britanskom Cage Warriorsu, hrvatski borac Stipe Brčić sada je dogovorio novi. Lani je Stipe napao titulu i Sama Creaseyja, no do nje tom prilikom uspio doći jer je poražen ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi.

No, tri mjeseca kasnije Stipe je odradio i drugu borbu koju je pobijedio, a protivnik mu je bio Aaron Aby. Bilo je to na CW 146 priredbi, a nakon tri odlične runde ‘‘Checkmate‘‘ je slavio jednoglasnom sudačkom odlukom.

Izgleda da Brčić ni u ovoj godini ne namjerava gubiti vrijeme, a večeras je na svom Instagram profilu objavio svog idućeg protivnika i datum borbe. Radi se o Jhonatu Silvi (7-1 MMA), borcu koji će tom prilikom i debitirati za Cage Warriors. O njemu se ne može pronaći previše podataka, no zna se da je većinu profesionalnih borbi odradio u Shooto Brazil organizaciji. Silva je u karijeri izgubio samo jednom, a to je bilo još 2016. godine, a taj poraz je godinu dana kasnije i osvetio.

Ovo će Silvi biti prvi nastup još od petog mjeseca 2019. godine, tako da je tu Stipe u velikoj prednosti. Brčić i Silva će se boriti na CW 151 priredbi koja se održava 24. ožujka (treći mjesec).

Stipi želimo svu sreću da i iz ove borbe izađe kao pobjednik, te da potencijalno izbori novi napad na titulu što bi svakako bila odlična prilika.

Linker
20. travanj 2024 15:45