Ostalo

Uvjerljiv nastup Barnetta u boksu bez rukavica, Rozalski nije mogao nastaviti borbu!

Josh Barnett i Marcin Rozalski
 Screenshot (Instagram, KSW)
Slavni MMA borac u zanimljivom 'bare-knuckle' okršaju u potpunosti je izdominirao Marcina Rozalskog

Josh Barnett bio je uvjerljiv u glavnoj borbi Genesis priredbe koja se u petak navečer održala u poljskom Lodzu.

Slavni MMA borac u zanimljivom 'bare-knuckle' okršaju u potpunosti je izdominirao Marcina Rozalskog koji nakon završetka druge runde nije mogao nastaviti s borbom.

Barnett je u boksu bez rukavica pokazao odličnu obranu, a vješto je koristio i udarce laktovima koji su dozvoljeni na Genesisovim priredbama.

Već u prvoj rundi američki je veteran napravio posjekotinu svom suparniku, a u istoj ga je dionici i poslao u nokdaun, no Rozalski se oporavio.

Nastavak borbe ponovno je donio opasne Barnettove napade, prolazili su tu i pokoji Marcinovi udarci, pogotovo dok su se nalazili u klinču, ali Josh je još jednom pokazao kako je spremniji i vještiji te je i u drugoj rundi ozbiljno uzdrmao Poljaka i natjerao suca na brojanje. Rozalski, kojem je desno oko bilo gotovo pa u potpunosti zatvoreno, ipak još jednom nastavlja borbu i uspijeva izdržati do kraja runde.

No, u pauzi se moglo čuti kako poljski borac svom kutu govori da ne može vidjeti na jedno oko, a to je nedugo nakon toga rezultiralo prekidom vrlo zanimljivog dvoboja.

Podsjetimo, na istom je eventu u boksu bez rukavica nokautom debitirao Vaso Bakočević. Video iz 'Psihopatine' pobjede pogledajte OVDJE.

Linker
28. travanj 2024 06:57