Ostalo

(VIDEO) Khabibova promocija objavila sjajnu najavu za svoj ovotjedni američki debi

 Eagle FC
Tyrone Spong i Sergei Kharitonov odradili su najavu visokog adrenalina

U vikendu kad nema UFC priredbe na rasporedu, svoju veliku priliku za ulazak na američku borilačku scenu imat će Eagle FC, promocija čija je vlasnik Khabib Nurmagomedov. Oni za ovu godinu imaju velike planove te je poznato kako namjeravaju odraditi dvoznamenkasti broj priredbi u SAD-u, a prva je na rasporedu vikenda ispred nas, u noći s petka 28. siječnja na subotu 29. siječnja.

Program na kojem su svoje mjesto našla mnoga poznata imena, poput Raya Borga, Rashada Evansa, Johna Howarda, Anthonyja Njoukanija, Yorgana te Castra te finalista posljednje PFL sezone, Loika Radzabova, predvodit će borba između dva prekaljena velika udarača Sergeija Kharitonova i Tyrona Sponga.

Njih dvojica našli su svoje mjesto u službenoj najavi za priredbu, koja više izgleda poput nekog akcijskog filma nego kao najava MMA borbe u kavezu. No, ekipa iz marketinga Eagle FC-a odlučila je napraviti nešto neuobičajeno, nešto što će fanovi zapamtiti i zbog čega bi ovog vikenda svoje vrijeme mogli posvetiti njima.

Najava je objavljena na službenim kanalima promocije, a vi ju imate priliku pogledati ispod teksta. Uživajte u njoj kao što smo sigurni da ćete uživati u borbi ova dva veterana, ako naravno odlučite istu pogledati. No, i ostatak programa svakako je vrijedan važe pažnje. O tome više u jednoj drugoj najavi koju ćete na našem portali moći ovih dana pronaći.

Linker
07. svibanj 2024 10:31