Ostalo

(VIDEO) Održalo se ceremonijalno vaganje za spektakl KSW-a, otpala je jedna borba za pojas

Mamed Khalidov (lijevo) i Scott Askham (desno)

 SCREENSHOT (YOUTUBE, KSW)
Rezultate vaganja možete pronaći na dnu članka

Sutra ćemo svjedočiti još jednom spektaklu u režiji najbolje poljske MMA promocije, KSW-a. Po drugi puta održat će svoj event na nacionalnom stadionu PGE Narodowy u Varšavi te se očekuje 50.000 gledatelja koji će itekako imati u čemu uživati.

U glavnoj borbi večeri zatvorit će se trilogija između najveće legende poljske promocije, Mameda Khalidova i Scotta Askhama, a obojica su bila točna na vagi i zadovoljili limit srednje kategorije. U sunaslovnoj borbi večeri najbolji borac promocije, Francuz Salahdine Parnasse pokušat će postati dvostruki prvak te će napasti titulu u lakoj kategoriji koju drži Poljak Marian Ziolkowski. Nastupit će i Mariusz Pudzianowski, a njegov protivnik bit će bivši boksač Artur Szpilka. Prije njih, održat će se još jedna borba za pojas, a to će biti borba u srednjoj kategoriji čiji će kralj postati netko od dvojca Pawel Pawlak i Tomasz Romanowski.

Trebala se održati još jedna borba za pojas, ona u bantam kategoriji između Jakuba Wiklacza i Werllesona Martinsa, no Brazilac nije uspio skinuti kilograme te je medicinski tim obznanio da neće moći nastupiti. U međuvremenu je objavljeno da će se nadoknaditi ova borba, te će event otvoriti Sebastian Romanowski i Mariusz Joniak, a meč će se održati u catchweightu do 74 kilograma.

Na ovom će eventu nastupiti i Arek Wrzosek, Michal Materla, Roman Szymanski, Daniel Rutkowski te još par poznatih imena. Priredba će započeti u subotu u 19 sati, a rezultate vaganja svih aktera možete pronaći na dnu članka.

KSW Colosseum 2 - rezultati službenog vaganja (u kg)

Mamed Khalidov (84,4) vs. Scott Askham (84)

Marian Ziolkowski (70,3) vs. Salahdine Parnasse (70,3) - borba za pojas lake kategorije

Mariusz Pudzianowski (116,7) vs. Artur Szpilka (113,6)

Pawel Pawlak (83,8) vs. Tomasz Romanowski (83,6) - borba za pojas srednje kategorije

Arkadiusz Wrzosek (107,8) vs. Bogdan Stoica (100,8)

Michal Materla (84,3) vs. Radoslaw Paczuski (84,4)

Roman Szymanski (70,8) vs. Valeriu Mircea (70,6)

Daniel Rutkowski (66,2) vs. Adam Soldaev (66,3)

Maciej Kaziecko (70,8) vs. Leo Brichta (70,6)

Krzysztof Glowacki (97,8) vs. Partyk Tolkaczewski (105,7)

Linker
07. svibanj 2024 02:34