Ostalo

(VIDEO) Spektakularni nokauti nizu izostali: Pogledajte KSW-ovu kompilaciju najboljih nokauta u 2022.

Michal Materla vs. Mariusz Pudzianowski

 Screenshot (youtube, Ksw)
Najbolja poljska MMA organizacija pružila je pregršt uzbudljivih mečeva u protekloj kalendarskoj godini

Hrabar iskorak pokušao je KSW napraviti tijekom protekle 2022. godine. Poljaci su odlučili organizirati jedan event mjesečno, odnosno osjetno frekventnije nego prije i nije im bilo lako zadržati interes i kvalitetu kojom su se dičili kroz posljednjih nekoliko godina.

Velik gubitak bio je i odlazak Roberta Soldića, njihovog najboljeg borca na rosteru. Mamed Khalidov i Mariusz Pudzianowski, njihove najveće zvijezde u organizaciji, sve su bliže kraju svojih karijera. Michal Materla već je neko vrijeme u strmoglavoj silaznoj putanji.

Unatoč svemu tome, KSW je izgurao godinu, održali su svoje evente i bilo je tu jako dobrih priredbi. Neki novi borci su isplivali, stvaraju se nove zvijezde, a svaki od održanih evenata može se pohvaliti i ponekim spektakularnim nokautom.

S obzirom da je godina završila, KSW je odlučio sumirati najspektakularnije nokaute koje smo vidjeli pod okriljem njihove MMA promocije u 2022. godini.

Naravno da se na listi našao ‘‘front kick‘‘ kojim je Luis Henrique ‘‘ugasio‘‘ Tomasza Narkuna, a u kompilaciju je ušao i brutalni nokaut kojim je Pudzianowski završio Materlu.

Ukrajinac Bogdan Gnidko (9-0) dvaput se našao unutar kompilacije najboljih nokauta. U osmom mjesecu nokautirao je Damina Piwowarczyka nakon samo pet sekundi borbe, u 12. mjesecu na KSW 77 eventu trebao je 38 sekundi za nokaut protiv Madalina Pirvulescua. Ukrajinski poluteškaš ima potencijala postati novom velikom zvijezdom KSW-a i bit će ga zanimljivo gledati u 2023. godini protiv kvalitetnijih protivnika.

KSW-ov sljedeći event zakazan je za 21. siječnja (1. mjesec), a dok pauza od velikih MMA priredbi i dalje traje, pozabavite se KSW-ovom kompilacijom najboljih nokauta u 2022. godini.

Video je ispod teksta.

Linker
05. svibanj 2024 09:24