Ostalo

(VIDEO) Tom Hardy prošlog vikenda osvojio novi BJJ turnir, protivnik bio u šoku kad ga je vidio

Tom Hardy

 Screenshot (instagram, Taped_fingers)
Prošlog je mjeseca osvojio dva humanitarna turnira

Prošlog mjeseca smo pisali kako je Tom Hardy za jedan vikend osvojio čak dva BJJ turnira. Oba su bila humanitarnog karaktera, no izgleda kako se poznati glumac uistinu zaljubio u taj sport te je čak i ovog vikenda osvojio jedan turnir u Engleskoj.

Glumac koji je u svojoj bogatoj karijeri već do sad glumio u mnoštvu uspješnih filmova kao što su ‘Venom‘ i ‘Vitez tame‘, zatim i u seriji ‘Peaky Blinders‘, svoju je veliku strast, osim glume, pronašao i na strunjačama te tako svaki mjesec dolaze informacije kako je osvojio neki turnir.

Brazilski jiu-jitsu Hardy je otkrio 2011. godine kada se spremao za ulogu u filmu ‘Ratnik‘, te je rekao da mu se toliko svidjelo da je nastavio trenirati sve do danas. Možemo vidjeti da je to itekako urodilo plodom jer Hardy svakog mjeseca osvaja turnire, a izgleda da ni ne namjerava stati.

Hardy je proteklog vikenda bio na natjecanju u Milton Keynesu u Engleskoj, a na turniru je pobijedio sve mečeve te je osvojio zlato u svojoj kategoriji. Inače je nositelj plavog pojasa u BJJ-u, a njegov protivnik je bio šokiran kada je vidio da nasuprot njega stoji upravo Hardy:

‘‘Prepoznao sam ga istog trena, svi znaju tko je Tom Hardy, zar ne? Bio sam jako šokiran, a on je rekao da zaboravim da je to on i da radim onako kako bih i inače to radio‘‘, rekao je Danny Appleby, Hardyjev protivnik.

Osim pred kamerama, Hardy je odličan i na strunjačama tako da je lijepo za vidjeti da jedan tako lijep sport kao što je BJJ, iz dana u dan privlači sve više ljudi.

Linker
30. travanj 2024 04:37