Regija

Fabjan uoči meča sa Žgelom: ‘On je dobar lik, ali ‘stompat‘ ću mu po glavi. Bit će to pokušaj ubojstva!‘

Miran Fabjan

 Screenshot/YouTube (Podcast Inkubator)
‘Slo Rocky‘ gaji određene simpatije prema nokauteru iz Starih Mikanovaca, ali istovremeno ne dvoji s kakvim će ‘mindsetom‘ ući u oktogon s njim

Manje od tri dana dijeli nas od dugo iščekivane FNC 15 priredbe. Najbrže rastuća MMA organizacija jugoistočne Europe aktualnu borilačku sezoni otvorit će premijernim "eventom" na slovenskom tlu - u Ljubljani (Arena Stožice) - a krunu sjajnog "fight carda" predstavlja glavna borba večeri u kojoj će snage odmjeriti Miran Fabjan i Mario Žgela. Regionalna publika s velikim nestrpljenjem očekuje vidjeti okršaj dvojice beskompromisnih nokautera, a priču je sada dodatno - na sebi svojstven način - naelektrizirao "slovenski Rocky".

Gostujući u posljednjoj epizodi Podcast Inkubatora, Fabjan je, naime, odgovarao na pitanje voditelja Marka Petraka o tome kako je doživio prethodno Žgelino gostovanje u istom podcastu, a koje je privuklo veliku pozornost publike. Pokazao je 38-godišnji Slovenac tom prilikom određeno poštovanje i simpatije prema svom sljedećem protivniku, no istovremeno je Žgeli poslao i brutalnu poruku.

"Nije mu bilo lako u životu, posao u šumi vjerojatno je ubitačan. I danas (na sučeljavanju, op.a.) kada sam mu rekao da živim za ovaj sport, on mi je odgovorio ‘nemamo svi te mogućnosti‘. Nisam ni ja imao mogućnosti, također sam prošao pakao da bih mogao trenirati. Do 16.30 radiš u radionici, u 17 počinje trening, treniraš do 20 i ideš kući, i tako svaki dan. No da se vratim na Žgelu, vrlo gotivan lik, u tom momku se vidi da on nema zla u sebi, doista nema zla u sebi, on je zabavljač i dobar lik", rekao je Fabjan, a potom značajno promijenio ton:

"Kada bude vidio da ja ovo pričam o njemu, neka se ne zaludi...neka ne misli da ga neću ubiti zato što je gotivan lik. Ja ću mu ‘stompati‘ po glavi, udarat ću ga ‘čekićem‘ po glavi, svašta ću mu napraviti. To će biti pokušaj ubojstva. Svakom tko je platio kartu ja kažem da će to vidjeti - u Stožice dolazite da bi vidjeli pokušaj ubojstva".

Linker
20. travanj 2024 04:40