Regija

(FOTO) Uspješno održan Hektor Fight Night 2: Velika pobjede Čede Pantića, Mladen Kujundžić poražen

Hektor Fight Night

 Hektor Team
Svečani salon Felikitas kod Laktaša, sinoć je ugostila zanimljivu borilačku priredbu

Klikom na naslovnu fotografiju ulazite u fotogaleriju

Priredba naziva ‘‘HFN 2 - Najbolji kad je najteže‘‘ opravdala je očekivanja publike koja je uživala u vrhunskom spektaklu. Osam sjajnih mečeva uz produkcijski show, potvrdili su da je ova borilačka revija organizirana na svjetskom nivou. U glavnom meču večeri, ponajbolji kickboksač Balkana u svojoj kategoriji, Čedo ‘‘TDI‘‘ Pantić jednoglasnom sudačkom odlukom savladao je Rumunja Eugena Jorguleskua. Perjanica ‘‘HEKTOR TEAM-a‘‘ u samo šest dana, ostvario je dvije pobjede.

‘‘Imao sam puno problema poslije korone. Oslabilo mi je srce, danas ne bih trebao biti u ringu, tako su mi rekli doktori, ne bih smio niti trenirati. Pravi šampioni pokazuju se kad je najteže. Mislim da imam sve karakteristike pravog šampiona. Zapamtite, za tri godine postat ću svjetski prvak u Glory organizaciji. Sada imam 25 godina, moje vrijeme dolazi. Poziv u Glory sam dobio, ali tamo želim ići kada budem potpuno spreman. Vidjeli ste ovaj naš događaj, ne bi ga se nitko postidio. Sve je bilo na svjetskom nivou, od boraca do organizacije. Sretan sam što se ponovno borim, želim novi meč.‘‘, rekao je Pantić nakon sinoćnje pobjede.

U sunaslovnoj borbi večeri Danilo Tošić iz banjalučkog ‘‘Ares Gym-a‘‘ poražen je od odličnog Rumunja Ionuta Busuioca. Mladi rumunjski kickboksač, koji se ovdašnjoj publici predstavio u vrhunskom izdanju, slavio je prekidom u trećoj rundi.

Atmosferu su do usijanja doveli teškaši Strahinja Mitrić i Mladen Kujundžić. Ovaj meč najavljen je kao ljepotica večeri i borci su opravdali očekivanja. Kroz devet minuta pravog ‘‘rata‘‘ u ringu, slavio je Mitrić koji nosi veliku pobjedu u Novi Sad. Publika je prepoznala trenutak i podržala je oba borca. Treba dodati da je Mitrić imao svoje navijače iz Novog Sada, a Kujundžić vjetar u leđa iz Rijeke.

‘‘Odradio sam mnogo mečeva, Kujundžić je uz Tomaša Hrona najbolji borac protiv kojeg sam se borio. Čestitam mu što je izvukao najbolje iz mene. Ovo je jedna od dvije najbolje pobjede u mojoj karijeri. Njega sam gledao kao stanicu na putu ka vrhu. Neću se zaustaviti sve dok ne postanem najbolji na svijetu. A ako želiš biti najbolji, onda se moraš i tući sa takvima. Hvala Peđi i organizaciji, ovo je bio sjajan događaj. Sretan sam što sam dobio priliku da se borim i najavljujem velike stvari‘‘, rekao je Mitrić.

I drugi borac iz ‘‘KBS Hektor‘‘, Damjan Savanović odnio je junačku pobjedu. Na bodove je slavio protiv Jovice Krdžića kojeg je i drugi put nadvisio u ringu. Za samo mjesec dana Savanović je tri puta bio u ringu, a sinoć se borio sa slomljenom šakom.

‘‘To dovoljno govori o meni kakav sam borac. Nisam mogao da preskočim ovaj ‘event‘. Prije šest dana sam slomio šaku na meču, dobro sam bandažirao ruku, stisnuo zube i prihvatio izazov. ‘HEKTOR TEAM‘ je još jednom pokazao svoju snagu, ovo je za moju Banjaluku i moje Laktaše‘‘, poručio je Savanović.

Crnogorac Miroslav Vujović je upisao pobjedu protiv Viktora Vasića u još jednom duelu teškaša. Prvi nokaut večeri priredio je Dušan Radović iz "Warrior Gym" tima Zorana Bačulova. Prekidom je slavio protiv borbenog Jasmina Ramića iz Bijeljine. Radović se pokazao kao pravi sportaš jer je poslije meča pohvalio Ramića koji pored kickboksa radi dva posla, a otac je četvero djece, što je publika nagradila aplauzom.

Marko Germek je odlukom sudija pobijedio Rasima Alunovića, a u uvodnom meču večeri vidjeli smo budućnost kickboksa na Balkanu. David Jovičić, učenik Denisa Marjanovića, trijumfalno je završio meč protiv Rade Starčevića iz modričke Gvardije.

‘‘Čestitke mom protivniku, napravio mi je mnogo problema. Izdržao sam sve i na kraju došao do pobjede. Čast mi je što sam nastupio na ovakvoj manifestaciji.‘‘, rekao je Jovičić.

Za organizaciju su se mogle čuti samo pohvale. Borci su o ovom događaju govorili u superlativu i to je ono na šta su u HEKTOR timu ponosni.

‘‘Najbolji kad je najteže, to je naš slogan i mislim da smo pokazali da u ovako teškim trenucima može da se organizira događaj na svjetskom nivou. Imali smo vrhunsku produkciju koju je ispratio kvalitetan ‘fight card‘, tako da je publika uživala, a i mi s njima. Ponosni smo na HFN 2, moramo se zahvaliti svim sponzorima koji su nam pomogli – poručio je Predrag Stanković, osnivač i glavni trener KBS Hektor.

Linker
01. svibanj 2024 05:19