Regija

Glavni Miočićev trener otkrio što misli o spektakularnoj borbi protiv Jonesa!

 Jason Silva/AGIF/ AFP
"Stipe se ne kreće poput teškaša, mislim da Jones ne bi imao prednost u brzini..."

Marcus Marinelli, glavni trener Stipe Miočića, rijetko kada javno istupa i komentira druge borce, ali za ESPN se ipak ukratko osvrnuo na potencijalni meč aktualnog teškaškog prvaka i bivšeg vladara poluteške kategorije - Jona Jonesa.

Još otkako je 'Bones' napustio pojas te se preselio kod teškaškog društva, priča o velikom susretu njega i Miočića konstantno puni naslovnice borilačkih medija.

Stipe je zainteresiran, a zainteresiran je i Jones koji je nedavno preko društvenih mreža kroz niz objava UFC-u poručio da je to meč kojeg moraju organizirati.

A dođe li ikada do tog susreta, Marinelli je vrlo zadovoljan izgledima kakve ima njegov borac.

"Mislim da bi Stipe na nogama mogao ugasiti Jonesovu igru, a tu je i njegova veličina... Stipe je vrlo efikasan s nekakvih 105 kilograma. Izuzetno je snažan, snažniji od bilo koga s kime se Jones dosad susreo. Pored toga, Stipe se ne kreće poput teškaša. Njegove su kretnje više nalik onima boraca iz srednje kategorije. Stoga mislim da Jones ne bi imao prednost u brzini", komentirao je Marinelli za ESPN.

Spomenimo i da je dalje glavni favorit za Miočićevog idućeg protivnika Francis Ngannou. Potvrdio je to više puta predsjednik UFC-a Dana White uz poruku da kamerunsko-francuskog nokautera u ovim trenucima nitko ne može preskočiti.

Linker
02. svibanj 2024 13:17