Regija

Ivan Sičaja dobio protivnika za FNC Bugojno, sučelit će se s bivšim Bellatorovim borcem

Ivan Sicaja (lijevo) i Itay Tratner (desno)

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, FNC)
Ovo se čini kao jako dobro uparivanje

FNC polako kompletira svoj "card" što se tiče "superfightova" koji će se održati na finalu četvrte sezone Armagedona u bosanskom Bugojnu 22. srpnja (sedmi mjesec). Svoje protivnike već imaju Tomislav Sičaja, Selver Mahmić i Tariel Abbasov, a danas smo saznali tko će stati na crtu Ivanu Sičaji (3-0).

Njegov protivnik bit će izraelski borac Itay Tratner (7-5-1). Tratner je 22-godišnji borac koji iako je dosta mlad, ima već 13 profesionalnih borbi iza sebe. Gradio je svoju karijeru u raznim organizacijama, a najupečatljiviji mu je nastup u Bellatoru kada je na eventu Bellator 234 15. studenog (11. mjesec) 2019. godine ubilježio jedini "draw" u karijeri protiv Eliasa Mamadova. Trenutno je u nizu od dva poraza, a posljednju borbu odradio je u svibnju (peti mjesec) ove godine kada ga je Jose Torres porazio jednoglasnom sudačkom odlukom na devetoj priredbi organizacije Way of Warriors FC.

Što se tiče Sičaje, on je prošle godine u lipnju (šesti mjesec) upisao svoj profesionalni debi na FNC 6 priredbi u Karlovcu gdje je ugušio Matea Bolfana u prvoj rundi. Nanizao je još dvije pobjede sudačkom odlukom, jednu u Puli na FNC 7 protiv Sambe Thiama, a zatim i na FNC 10 u Ljubuškom ove godine protiv rumunjskog Nelua Bogdana. Popularno zvani "Tirke" pokazao je da je riječ o vrlo talentiranom borcu, a sada će tražiti nastavak savršenog niza protiv mlađeg, ali iskusnijeg protivnika.

Budući da se priredba održava u Bosni i Hercegovini, očekuje se velik broj Sičajinih navijača iz Rame te će opet imati veliku podršku kao i u ožujku (treći mjesec) ove godine u Ljubuškom, a hoće li mu to pomoći da upiše i četvrtu pobjedu u karijeri, saznat ćemo za nešto manje od dva tjedna.

Linker
19. svibanj 2024 14:16