Regija

Još jedan domaći okršaj potvrđen za FNC-ovu priredbu u Bugojnu! Selver Mahmić ide na dosta iskusnijeg protivnika

Selver Mahmić i Nemanja Milaković

 Fnc
Ne sumnjamo da će bosanskohercegovačka publika ponovno pružiti podršku organizaciji i borcima – baš kao što je to bilo u Ljubuškom

FNC je počeo otkrivati ‘‘superfightove‘‘ za nadolazeći event u Bugojnu koji će se održati 22.7. Neki dan smo saznali kako će se Tomislav Sičaja boriti protiv Jovana Kandića, a danas su iz organizacije najavili još jedan regionalni okršaj – Selver Mahmić je dobio protivnika, a Nemanja Milaković će biti njegov idući protivnik!

Nakon što je u finalu prošle sezone Armagedona izgubio od Davida Sivonjića, na FNC 10 priredbi je Mahmić došao do prve profesionalne pobjede. Michaela Realija je porazio ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi, nakon čega je rekao kako želi biti što aktivniji u FNC-ovom kavezu. Četiri mjeseca kasnije će u isti kavez opet ući, a čekat će ga iskusniji Milaković.

Što se tiče Nemanje Milakovića, radi se o borcu koji je u svojoj profesionalnoj karijeri skupio pet pobjeda i isto toliko poraza. U FNC-ovom kavezu je nastupio jednom i to protiv Marka Kisiča, a samo meč prije toga je nastupio u Bellatoru gdje je također poražen. Osim Kisiča, Milaković se do sada borio sa Savom Lazićem, Aleksandrom Jankovićem te Lukom Ćurkovićem, a posljednji nastup mu je bio i povratnički nakon četiri godine pauze.

Kao što smo već i napisali, 22.7. je priredba zakazana, a ne sumnjamo da će bosanskohercegovačka publika ponovno pružiti podršku organizaciji i borcima – baš kao što je to bilo u Ljubuškom.

Linker
29. travanj 2024 07:57