Regija

Kladionice otkrile što misle o borbi Miočića i Ngannoua, ali i onome što čeka pobjednika velikog revanša

Stipe Miočić
 JASON SILVA, Agif via Afp
Neki su iznenađeni, a drugi smatraju da se radi o realnim procjenama

Kladionice ponovno ne vjeruju Stipi Miočiću. Iako ih je aktualni teškaški prvak prevario već 'bezbroj' puta, 'bookmakeri' su i pred UFC 260 najboljem teškašu u povijesti UFC-a dodijelili ulogu 'underdoga'.

Kao i pred njihov prvi susret iz siječnja 2018., kladionice i uoči revanša koji nas čeka 27. ožujka kao favorita vide Stipinog izazivača Francisa Ngannoua.

Pogledamo li ponudu, vidjet ćemo da se tečaj na kamerunsko-francuskog nokautera uglavnom kreće oko 1,65, dok onaj na Miočića iznosi 2,25. Spomenimo i da je slična situacija viđena pred njihov meč na UFC-u 220 (1,68 - 2,20)

Stipe je, podsjetimo, prije tri godine slavio vrlo uvjerljivom sudačkom odlukom, a u posljednjih je devet nastupa upisao samo jedan poraz. Od početka 2015. do dana današnjeg samo je Daniel Cormier uspio pronaći rješenje za Miočića, no i taj je poraz prvak osvetio - i to čak dva puta.

S druge strane, Ngannou je nakon prve borbe upisao očajan nastup i poraz od Derricka Lewisa, ali onda se ponovno vratio starim navikama i s četiri ekspresna nokauta u prvoj rundi ponovno izborio poziciju namijenjenu prvom izazivaču.

Iako još ništa nije službeno, pretpostavka je da pobjednika ovog dvoboja čeka susret s Jonom Jonesom. Bivši prvak u poluteškoj kategoriji, a ujedno i jedan od najboljih boraca u povijesti, već se mjesecima priprema za teškaški debi, a kladionice su nam već kazale i što misle o njegovim potencijalnim susretima sa Stipom i Francisom.

Naime, 'Bones' bi, kako stvari stoje, u meč s Miočićem ušao kao favorit, a tečajevi koji su trenutno postavljeni na taj susret iznose 1,65 - 2,30.

Što se tiče dvoboja s Ngannouom, tu su kladionice podijeljene pa tako u nekim ponudama možemo pronaći 1,70 - 2,15 u korist 'Predatora', dok će druge reći da je Jones taj koji je bliže pobjedi 1,70 - 2,10.

Slažete li se s kladionicama?

Linker
10. svibanj 2024 22:11