Regija

Najavljena iduća SBC priredba, ali i prve dvije borbe koje će se naći na programu

 Serbian Battle Championship
13. ožujka održat će se jubilarna 30. priredba vodeće srpske MMA promocije

Serbian Battle Championship svoju će sezonu unutar 2021. godine otvoriti priredbom planiranom za 13. ožujka, odnosno SBC 30, koji će se održati u Novom Sadu. Za priredbu su odmah najavljene i prve dvije borbe.

Prvi par koji je postao poznat duel je hrvatskog i srpskog borca. Stanislav Krofak (8-5) vraća se u promociju unutar čijeg "heksagona" je upisao jednu pobjedu i tri poraza. Svoju prvu borbu nakon eliminacije u polufinalu FNC-ovog Armagedona odradit će protiv Predraga Bogdanovića. Radi se o mladom borcu koji je do sada odradio pet borbi, sve u SBC-u te je u svima slavio, a smatra ga se najvećim mladim talentom iz Family Fight Teama. Borba će se održati u velter kategoriji, u koju će se Krofak spustiti iz srednje, a njegov protivnik podići iz lake, u kojoj je do sada nastupao. Kako su obojica prije svega poznati kao sjajni grappleri, mogao bi se ovdje vidjeti zanimljiv duel u parteru.

28-godišnji Stefan Zvijer (9-2) također će se vratiti borbama i to po prvi put nakon svibnja 2019. godine, kad ga je u borbi za SBC titulu savladao Jackson Loureiro. Nakon oporavka od ozljede spreman je krenuti ponovno prema vrhu, a na putu će mu stajati Slavoljub Mitić (9-3). "Mitke" je također već poznat pratiteljima SBC promocije, u čijem je borilištu upisao po dvije pobjede i dva poraza te jednu neodlučenu borbu. Trenutno se nalazi unutar niza od četiri pobjede.

Naravno, one najveće borbe ovog "SBC Revenge" programa tek bi trebala biti objavljene te je svakako moguće očekivati nastupa najboljih boraca koji se nalaze pod ugovorom s tom promocijom.

Ispod teksta možete pogledati kako je izgledala posljednja SBC-ova priredba, održana u studenom prošle godine.

Linker
01. svibanj 2024 10:33