Regija

Sprema se meč za titulu!? Ante Delija ekspresno odgovorio KSW-ovom prvaku!

 Damir Krajac / CROPIX
"Tko je sljedeći", zapitao se KSW-ov prvak u teškoj kategoriji Phil De Fries te u svojoj objavi prozvao tri borca, a među njima i Antu Deliju.

De Fries je na svom Instagram profilu uz pitanje postavio kompilaciju fotografija na kojima su se nalazili Mariusz Pudzianowski, Damian Grabowski te 'Hodajuća nevolja'.

Delija je odmah reagirao i objeručke prihvatio priliku te preko svog profila odgovorio - 'Bilo kad i bilo gdje."

29-godišnji Dubrovčanin mogao bi se, ako sve prođe prema njegovim željama, tako već nakon KSW debija i pobjede na Olijem Thompsonom u Zagrebu naći u možda i najvećem meču svoje dosadašnje karijere.

Otkako se priključio profesionalnom MMA-u, Delija je upisao 17 pobjeda i tri poraza. Posljednje tri pobjede ostvario je u tri različite promocije. Prvo je svibnju prošle godine na Rizinovoj priredbi svladao Ricarda Prasela, potom je bio uspješniji i od Carla Seumanutafa na PFL turniru, da bi najsvježiji trijumf ubilježio na zagrebačkom KSW-u 51 gdje je u drugoj rundi zaustavio Thompsona.

Englez De Fries (18-6-1 nc) iskusni je teškaš koji je tijekom karijere nastupao i za UFC. Od tamo ga neki pamte i kao protivnika Stipe Miočića koji ga je nokautirao za manje od minute u svom drugom nastupu za najjaču svjetsku MMA promociju. De Fries je KSW-ov pojas osvojio u travnju 2018. te ga je od tog trenutka uspješno obranio već tri puta.

Instagram

Linker
13. svibanj 2024 20:07