Regija

Sve je spremno za večerašnji nastup našeg najboljeg MMA borca u nižim kategorijama, Stipe Brčića

Stipe ‘‘Checkmate‘‘ Brčić

 Stipe Brčić instagram
Ovo je Brčićev debitantski nastup za Oktagon MMA promociju nakon prelaska iz Cage Warriorsa

Sve je spremno za okršaj našeg Stipe ‘‘Checkmate‘‘ Brčića protiv gruzijskog borca, Bene Adamije.

Jučer je Brčić uspješno spustio kilažu isto kao i njegov suparnik, njihova borba u muha kategoriji će biti predzadnja po redu na preliminarnom djelu priredbe ‘OKTAGON 57: ECKERLIN VS. BROŽ‘ koja će se večeras održati u dvorani Festhalle Messe, u njemačkom Frankfurtu.

Brčić (11-4) je u svoja zadnja dva nastupa za Cage Warriors promociju upisao jednu pobjedu i jedan poraz. Jednoglasnom odlukom slavio je protiv Aarona Abyja u studenom 2022. godine, a u svom posljednjem nastupu u ožujku prošle godine je nažalost izgubio prekidom pred sami kraj treće runde protiv brazilskog borca, Jhonate Silve. Večeras će imati svoj debi za Oktagon MMA promociju.

Njegov protivnik, Adamia (10-8-2), nanizao je četiri uzastopne pobjede i ovo će mu biti drugi nastup za češku promociju. Prije tog pobjedničkog niza, upisao je jednu neriješenu borbu, tako da Gruzijac ne zna za poraz u svojih pet posljednjih nastupa.

Naš ‘‘Checkmate‘‘ je borac koji dolazi iz Mangetsu tima koji je stacioniran u Stupniku pored Zagreba. Tamo osim što je borac, radi i kao trener uz svog glavnog trenera, Željka Sedlovskog. Već tradicionalno, Brčić pred meč brije kosu u obliku hrvatske šahovnice, prošao je vagu i posljednji put se sučelio s Adamijom.

Christian Eckerlin i Miroslav Brož borit će se u glavnoj borbi večeri, a čeka nas i borba koja je dio Oktagonovog turnira u lakoj kategoriji. Losene Keita i Agy Sardari obračunat će se u osmini finala, a pobjednik tog meča borit će se protiv Predraga Bogdanovića u četvrtfinalu turnira.

Oktagon 57 priredbu možete pratiti danas od 18h.

Sretno Stipe!

Linker
04. svibanj 2024 13:57