Regija

Vaso Bakočević protiv bivšeg UFC i KSW borca ugovorio najluđi meč do sada: ‘Nema nikakvih pravila!‘

Vaso Bakočević

 screenshot (YouTube)
Popularni Crnogorac odlazi u poljsku Wotore promociju poznatu po najbrutalnijim borbama u Europi

Već nekoliko puta pisali smo u poljskoj Wotore organizaciji. U pitanju je organizacija čije se borbe održavaju na kružnom borilištu bez ograda, a pravila su takva da ih gotovo nema. Zapravo radi se o vale tudo MMA-u, odnosno MMA-u bez rukavica u kojem nema zabrana određenih unificiranim pravilima. Dakle, "stompovi", "soccer kickovi", sve vrste udaraca koljenima ili laktovima, sve to ulazi u pravila unutar Wotore promocije.

Do sada naša regija nije imala predstavnika u Wotoreu. Sve do sada, budući da će se to idućeg mjeseca promijeniti, a nije teško pretpostaviti tko se odlučio okušati u tome. U pitanju je Vaso Bakočević, koji je obavijestio svoje fanove o dogovorenoj Wotore borbi putem videa na svom YouTube kanalu.

Kako je Vaso otkrio, riječ je borbi koja će se održati 29. travnja u Gdansku, a protivnik će mu biti jedno poznato europsko MMA ime. Radi se o Marcinu Wrzoseku, 34-godišnjem borcu koji je poznat kao bivši KSW prvak perolake kategorije, ali i sudionik 22. sezone Ultimate Fightera, gdje je dogurao do polufinala. Nakon toga je nastupio i na finalnoj priredbi, no poraz od Juliana Erose ostao mu je jedini UFC nastup. Nakon toga se vratio u KSW, gdje je u posljednjih osam nastupa upisao po četiri pobjede i četiri poraza.

Otkrio je Vaso da se njih dvojica poznaju te da su se jednom prilikom družili, kao i to da se radilo već ranije na njihovoj borbi u KSW-u, koja nikad nije dogovorena.

Ova borba dogovorena je po pravilima da se prvo održe dvije runde po tri minute, dok je treća runda neograničenog vremena, odnosno sve do prekida, bilo da je riječ o nokautu, predaji ili sudačkom prekidu.

Vaso je zadovoljan što ima priliku probati ovako nešto, a vjeruje kako će iskustvo biti na njegovoj strani, posebno to što je putem bare knuckle boksa već upoznao borbu bez rukavica.

Ako vas zanima što je još rekao, najbolje da pogledati video podijeljen unutar teksta, a ako vas detaljnije zanima što je to Wotore, najbolje da posjetite njihovu YouTube stranicu ili da pogledate video ubačen ispod teksta.

Linker
30. travanj 2024 20:06