Regija

Vaso Bakočević se umirovio! Max Denner porazio ga je u prvoj rundi na SBC-ovom eventu u Beogradu

Vaso Bakočević

 Screenshot (youtube, Ksw)
Jedan od najpopularnijih boraca u regiji objavio je završetak MMA karijere

Pomalo u sjeni svih zbivanja vezanih za UFC 279 i Khamzatov pad na vagi, održava se spektakularna SBC 44 priredba u Beograd. Radi se o eventu koji Serbian Battle Championship organizacija organizira u sklopu deset godina svog postojanja, a ‘‘fight card‘‘ je spektakularan.

Jedna od glavnih zvijezda na cijelom programu zasigurno je Vaso Bakočević (42-23-1). Crnogorski borac nastupio je u sunaslovnoj borbi večeri, a nasuprot njega stajao je Brazilac Max Denner koji je u taj meč ušao s osam pobjeda i dva poraza u dosadašnjoj karijeri.

Najavljivao je Vaso veliku pobjedu i nadao se nastaviti sjajan niz svoje Fight Company dvorane. Nažalost po Fight Company, nakon velikih pobjeda Aleksandra Ilića i Save Lazića, Bakočević je upisao poraz.

Max Denner završio je Vasu ‘‘submissionom‘‘ (RNC) u prvoj rundi. ‘‘Psihopata‘‘ nije tapkao na gušenje i ostao je bez svijesti. Brazilac se pokazao ozbiljnim protivnikom i jako je dobro odradio meč, a ono što je uslijedilo nakon meča zapravo je još veća vijest.

Vaso Bakočević održao je govor, skinuo je rukavice i rekao je da se povlači iz MMA-a. Radi li se o reakciji ‘‘vruće glave‘‘ ili definitivnoj odluci, saznat ćemo u narednom periodu. Naravno, ako se i povukao iz MMA-a, nije isključeno da nastavi s nekim drugim oblicima borbe, ali nema sumnje kako će se Vaso detaljnije oglasiti možda već večeras.

Ako se uistinu povlači iz MMA-a, radi se o kraju jedne zanimljive karijere. Bakočević iza sebe ima 66 profesionalnih MMA nastupa i kroz posljednjih nekoliko godina prometnuo se u jednu od najvećih MMA zvijezda u regiji. U posljednje vrijeme nije imao naročito uspješne nastupe, ali može se pohvalit mnoštvom uzbudljivih mečeva s renomiranim protivnicima.

Linker
18. svibanj 2024 09:43