Regija

(VIDEO) Pogledajte snimku posljednjeg MMA meča u karijeri Vase Bakočevića

Vaso vs. Silva

 Screenshot (youtube, Serbian Battle Championship)
Silva je ‘ugušio‘ Vasu nakon 90ak sekundi

Vaso Bakočević neki dan se iznenada umirovio iz MMA sporta, a odluku je obznanio nakon poraza od Maxa Dennera Silve na SBC Revenge 44 priredbi. Podsjećamo, Silva je nakon samo 90ak sekundi borbe ‘ugušio‘ Vasu, nakon čega je ovaj skinuo rukavice, ostavio ih u kavezu te tako iznenadio mnoge.

‘‘Ova odluka nije došla sinoć dok sam bio ‘vruće glave‘. Ovo je nešto što sam odavno htio napraviti. Jednostavno MMA me više ne uzbuđuje i ne uživam u tome. Namjerno sam dao vrat protivniku i pustio ga da me uspava na kraju. Ne umanjujem njegovu pobjedu niti tražim izgovor, nego samo kažem kako jeste. Ne želim to više priuštiti svojoj ekipi i obitelji, jer mislim da nisu zaslužili. Okrećem se nekim drugim stvarima i novoj ljubavi, a to je boks golim šakama i naravno, bilo kakav ‘freak fight‘ koji bi mogao doći već uskoro (za 15 dana)‘‘, između ostalog je Vaso napisao na svom Instagram profilu.

Ukoliko je vjerovati njegovim riječima, prošlog tjedna svjedočili smo njegovoj posljednjoj MMA borbi. Ukoliko je to uistinu tako, prava je šteta da su fanovi ostali uskraćeni za neke potencijalno dobre mečeve, primjerice revanš protiv ‘Croate‘ Barria.

Bakočević je rekao da se od sada u potpunosti posvećuje boksu golim šakama, a uskoro bi ga mogli ponovno gledati u akciji. Nije spomenuo datum i protivnika, no ne sumnjamo da će se raditi o nečemu zanimljivom.

Ovdje možete pogledati snimku njegovog posljednjeg meča:

Linker
01. svibanj 2024 12:14