Regija

(VIDEO) Stefan Sekulić nokautiran je kružnim udarcem šakom na priredbi u Rusiji

Stefan Sekulić

 Screenshot (youtube, Aca)
Bivši UFC-ov borac nastupio je u sunaslovnoj borbi večeri na ACA 136 eventu

Srpski borac Stefan Sekulić neće po dobrome pamtiti nastup na ACA 136 priredbi u Moskvi. 30-godišnjak je nokautiran u drugoj rundi, a bolji je Ukrajinac Vitaly Slipenko (14-4-0).

Slipenko se totalno nametnuo od samog početka borbe. Kontrolirao je sredinu kaveza, bio je puno aktivniji i Sekulić nije imao nikakvog odgovora na njegovu igru. Srpski borac bio je pasivan i niti u jednom trenutku tokom prve runde nije ugrozio protivnika. Slipenko je lijepo radio u stojci i dobro je kombinirao kickove s boksačkim tehnikama.

Slična priča nastavila se i u drugoj rundi. Kružnim udarcem šakom, Slipenko je pogodio Sekulića krajem runde (14 sekundi prije kraja) i dovršio posao ''GNP-om''. Ukrajinac je bio osjetno veći i fizički je djelovao moćnije, a treba dodati kako je Sekulić upao na ''short notice'' desetak dana prije samog meča.

Drugi je ovo uzastopni poraz za Sekulića te četvrti u posljednjih šest nastupa. Srpski borac u UFC-u je pružio dobre nastupe. Ramazan Emeev savladao ga je jednoglasnom odlukom sudaca, dok je od Dwighta Granta izgubio vrlo kontroverznom podijeljenom sudačkom odlukom.

Međutim, posljednja dva Sekulićeva nastupa ne obećavaju i srpskom borcu pobjeda je imperativ u sljedećem nastupu. Sekulić neupitno posjeduje kvalitetu i nadamo se da će ju ponovno prezentirati kao nekoć.

Snimku njegove borbe pogledajte u videu pri dnu teksta.

Linker
01. svibanj 2024 01:59