Regija

(VIDEO) Stefan Sekulić teško poražen na priredbi UAE Warriors promocije

Stefan Sekulić
 screenshot (YouTube, UFC)
Bivši srpski član UFC-a doživio je težak poraz u borbi kojom se trebao vratiti na međunarodnu scenu

Brazilac Andre Fialho (14-3) borac je kojeg srpski velteraš Stefan Sekulić neće pamtiti po dobrom. Zapravo, on mu je nanio najteži poraz u dosadašnjoj karijeri. Kako samom izvedbom, tako i trenutkom u kojem je taj poraz došao.

Nakon što je u travnju podosta neopravdano i neočekivano dobio otkaz iz UFC-a, nakon poraza upitnom sudačkom odlukom od Dwighta Granta, Sekulić se pobjedama vratio putem dva slavlja na priredbama sebi domaće SBC promocije. Kako je namjeravao ostati aktivan, prihvatio je poziv na UAE Warriors 24 priredbu, gdje ga je večeras čekao gore spomenuti Brazilac, bivši član PFL-a i Bellatora.

Nažalost, Sekulić je doživio poraz i to nokautom, za manje od dvije minute borbe. Nismo upoznati s dotadašnjim tijekom borbe, ali u video koji je objavljen na Caposa Twitter profilu možemo vidjeti situaciju do koje je vjerojatno doveo Stefanov pokušaj rušenja. Naime, u trenutku dok je Brazilca držao za nogu uz rub kaveza, ovaj ga je opako pogodio laktom i istog trenutka poslao na pod, gdje je borbu dovršio s dva vjerojatno nepotrebna dodatna udarca.

Velika je ovo šteta za Stefana, koji je pri odlasku iz UFC-a dobio poruku kako treba pobjeđivati u ozbiljnim borbama te da će poziv za povratak u Octagon doći. Ovaj poraz će ga nažalost još malo usporiti u ostvarenju njegovih ambicija.

Linker
01. svibanj 2024 03:39