Regija

(VIDEO) Strašna Soldićeva serija uvrštena među najbolje KSW 50 trenutke

Pietrzak vs. Soldić
 screenshot/KSW
KSW je na svom Youtube kanalu objavio kompilaciju najboljih trenutaka KSW 50 priredbe održane prošle subote u Londonu. Na njoj se našla i jedna serija udaraca Roberta Soldića nakon koje se samo možemo upitati kako je Marcin Pietrzak to izdržao i ostao u borbi.

Roberto Soldić nije uspio nastaviti svoju seriju pobjeda nokautom, unatoč tome što je protiv Marcina Pietrzaka bio uvjerljiv te se teško može reći kako je u bilo kojem trenutku borbe bio ugrožen. No, mora se priznati kako je Pietrzak na kraju ispao puno teži protivnik nego što se očekivalo. Roberto ga je prihvatio samo nekoliko dana prije borbe, iako nije mogao biti siguran što će mu ovaj pružiti i koliko spreman će doći. Na kraju se pokazalo kako je došao izuzetno spreman, posebno na planu kondicije. Robertovu seriju KSW je uvrstio na sedmo mjesto Top 10 trenutaka s priredbe održane u Wembley Areni.

Ostatak ove kompilacije donosi sve prekide s priredbe, kao i druge najzanimljivije trenutke borbi u kojima su pobjede upisali Phil De Fries, Norman Parke, Tomasz Narkun, Dricus Du Plessis i mnogi drugi. Jubilarna priredba najbolja europske promocije nije nikoga razočarala, no sad je vrijeme za ono što slijedi.

9. studenog KSW stiže u Arenu Zagreb, a imena poput Erka Juna, Mariusza Pudzianowskog, Filipa Pejića, Aleksandra Ilića, Antuna Račića, Aleksandra Rakasa, Vase Bakočevića te nadamo se Roberta Soldića će se trebati pobrinuti da nakon te priredbe dobijemo jednako kvalitetnu kompilaciju. Do sada smo se uvjerili kako su oni itekako sposobni za to.

Linker
04. svibanj 2024 05:09