Regija

(VIDEO) Svi borci točni na vaganju za FNC 11, Bojković bio najvatreniji, a Erslan poručio: ‘On će sutra pasti!‘

Ivan Erslan (lijevo) i Dirlei Broenstrup (desno) na ceremonijalnom vaganju FNC 11

 SCREENSHOT (YT, FNC)
Priredba započinje sutra u 20 sati, a sve borbe možete popratiti na našem portalu

Sjajne vijesti dolaze nam iz zagrebačkog hotela Hilton Garden Inn. Ususret sutrašnjoj FNC 11 priredbi koja će se održati u Areni Zagreb, s ponosom javljamo da su svi borci bili točni na vaganju te da nas očekuje devet fantastičnih obračuna u kavezu.

U glavnoj borbi večeri sučelit će se Ivan Erslan s Brazilcem Dirleiem Broenstrupom, a naš najbolji poluteškaš stao je na vagu s 99,2 kilograma. Njegov protivnik bio je nešto lakši s 98,8 kilograma, a nakon sučeljavanja Erslan je izjavio:

"Obećajem da će on sutra pasti, nokautirat ću ga!"

Sunaslovna borba večeri donosi nam sraz za pojas perolake kategorije, a akteri u kavezu bit će prvak Daniel Bažant, koji je na vagi imao 65,7 kilograma, dok mu je protivnik Jordan Barton koji je imao 200 grama manje. Oba su borca obećala pravi rat i puno krvi, a tko će biti prvak, to ćemo vidjeti sutra navečer.

Potvrđena je i druga borba za pojas, Đani Barbir, koji brani titulu u srednjoj kategoriji, došao je na vagu s 83,5 kilograma, a njegov protivnik, Poljak Arkadiusz Maziakowski bio je nešto lakši s 83,1. Barbir je imao najveću podršku na vaganju te je zahvalio svima koji su došli i obećao da neće razočarati.

Jedno od vatrenijih sučeljavanja bilo je ono Filipa Pejića i Ronyja Jasona. "Nitro" je na vagu stao sa 68,8 kilograma, dok je bivši izazivač perolake kategorije Jason bio 100 grama teži. Na sučeljavanju dugo nisu skinuli pogled jedan s drugog te nam to garantira vatromet u oktogonu.

Kao što smo i očekivali, najnapetije bilo je sučeljavanje Marka Bojkovića. Bio je točan s 70,8 kilograma, dok je njegov protivnik Mauro Paixao bio nešto lakši, a došlo je i do naguravanja između njih dvojice, no nije eskaliralo u ozbiljniji fizički obračun.

Sve ostale rezultate možete pronaći na dnu članka, a podsjećamo da priredba započinje sutra u 20 sati te na našem portalu možete popratiti sve rezultate.

FNC 11 - Rezultati službenog vaganja (u kg)

Glavni dio:

Ivan Erslan (99,2) vs. Dirlei Broenstrup (98,8) - catchweight (100 kg)

Daniel Bažant (65,7) vs. Jordan Barton (65,5) - borba za pojas perolake kategorije

Đani Barbir (83,5) vs. Arkadiusz Maziakowski (83,1) - borba za pojas srednje kategorije

Filip Pejić (68,8) vs. Rony Jason (68,9) - catchweight (69 kg)

Marko Bojković (70,8) vs. Mauro Paixao (70,5)

Matej Batinić (102) vs. Aleksandr Pysanko (102,5) - catchweight (103 kg)

Preliminarni dio:

Ivica Trušček (77,2) vs. Marko Kisič (77,6)

Andi Vrtačić (84,2) vs. Robin Roos (84,1)

Stanislav Krofak (84,2) vs. Marin Mikulić (84,4)

Linker
01. svibanj 2024 14:20