UFC

Bivši UFC borac uhićen nakon što je ukrao nakit u vrijednosti od 200 tisuća dolara

Karl Roberson

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Posljednji UFC nastup odradio je u sedmom mjesecu prošle godine te je dobio otkaz, a izgleda da je brzo našao novi posao

Danas tijekom dana su se počele pojavljivati vijesti kako je bivši UFC borac, Karl Roberson, uhićen nakon što je počinio kazneno djelo teške krađe. Kako prenosi više izvora, Robeson i jedan pomagač su provalili u jednu kuću u New Jerseyju te su iz nje ukrali nakit u vrijednosti od 200 tisuća američkih dolara.

Karl Roberson i Dathan Thompson, obojica stari 32 godine, uhićeni su i prepoznati kao počinitelji ovog kaznenog djela. Roberson je uhićen dok je vozio, te ga je policija zaustavila jer je njegovo vozilo odgovaralo onom korištenom u pljački.

‘‘Pretraga vozila je otkrila sakriveni 9mm pištolj s produženim okvirom, nekoliko paketa cracka i kokaina, marihuane i nekoliko stvari povezanih s krađom‘‘, stoji u policijskom izvješću.

Osim toga, u izvješću stoji kako je Robeson zaprimljen u zatvor s optužbama za provalu, krađu, kriminalno ponašanje, posjedovanje opasnih supstanci i droga, te nekoliko komada oružja. Policija je napisala kako su Roberson i pomagač provalili na stražnji ulaz kuće, te došli do spavaće sobe odakle su i uzeli 200 tisuća dolara vrijedan plijen. Sigurnosne kamere su snimile cijeli događaj, kako unutarnje tako i vanjske.

Ako mu se sve optužnice dokažu, Robersona čeka deset godina zatvora.

Inače, Roberson je svoju priliku u UFC-u zaradio 2017. godine preko DWCS-a, a u promociji je odradio deset nastupa u kojima je skupio četiri pobjede i šest poraza. Borio se protiv Ryana Spanna, Glovera Teixeire, Marvina Vettorija, Kennedyja Nzechukwua, a posljednju borbu je odradio u sedmom mjesecu prošle godine.

Linker
03. svibanj 2024 09:43